ΣΟΚ στο ΆΡΓΟΣ: Αντρο gαy οργίων Πακιστανών σε αχούρι λίγο έξω από την πόλη!

2
10
ΣΟΚ στο ΆΡΓΟΣ Αντρο gαy οργίων Πακιστανών σε αχούρι λίγο έξω από την πόλη

Πήγε να βάλει τη ρεμούλκα του τρακτέρ, που τη φύλαγε σε αχούρι, σε απομακρυσμένο χωράφι, ο αγρότης από το Λάλουκα και βρήκε επάνω της και στο πάτωμα μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα ταλαιπωρημένο περιοδικό με γυμνές φωτογραφίες!

Προβληματισμένος το συζήτησε με ξάδερφό του και αποφάσισαν να φυλάξουν… καρτέρι τις ώρες που σκοτείνιαζε. Μετά από δυο άκαρπες παρακολουθήσεις, στο τρίτο καρτέρι είδαν τρεις σκουρόχρωμους αλλοδαπούς, που ήσαν ντυμένοι ο ένας με κελεμπία και οι άλλοι δυο με παλιά ευρωπαϊκά ρούχα να πλησιάζουν με προφυλάξεις και να μπαίνουν στο αχούρι.

Μετά από λίγο ακούστηκαν από μέσα… μουγκρητά. Τότε, τα ξαδέρφια αποφάσισαν να δώσουν ριζική λύση στο μυστήριο της συνεύρεσης του τρίο και άρχισαν να φωνάζουν άγρια: «Αστυνομία, βγείτε έξω αμέσως!»

Σε δευτερόλεπτα η πόρτα του αχουριού άνοιξε με πάταγο και οι δυο αλλοδαποί με τα παντελόνια άρχισαν να τρέχουν, προσπαθώντας να κουμπωθούν και από πίσω τους έτρεχε γυμνός και με την κελεμπία στο χέρι ο τρίτος Όπως έμαθαν στη συνέχεια, οι δυο αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, διαμένουν μαζί με άλλους στην Πυργέλλα αλλά υπάρχει ανταγωνισμός με κάποιους από το συνάφι τους για το ποιος θα έχει προτεραιότητα στον… τρίτον, ο οποίος εκτελεί χρέη… γυναικός(!) και γι’ αυτό κατέφευγαν σε απομακρυσμένα σημεία, όπως το αχούρι του Λαλουκιώτη!

Από εκείνη τη μέρα μπήκε βαρύ λουκέτο στην πόρτα του αχουριού. Καλού, κακού…

newest oldest most voted
Notify of
ειμαι κακος ανθρωπος
Guest
ειμαι κακος ανθρωπος

βουκολικο σεξ σε τρακτερ και αχυρωνες.ποσο μπροστα αυτοι οι προμηθευτες της Μοιραρακη πια..

αιντε αιντε μιλαμε η ζεστη βλαπτει σοβαρα
Guest
αιντε αιντε μιλαμε η ζεστη βλαπτει σοβαρα

φοβερη ειδηση μολις την διαβασα επαθα σοκ, 3 ανδρες καναν οργια σαν να λεμε πιασαν ενα ολοκληρο στρατο