ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα “Κλεμμένα ΟΝΕΙΡΑ”: Βρέθηκε ο ΝΕΟΣ Μαλτέζος

1
7
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στα Κλεμμένα ΟΝΕΙΡΑ Βρέθηκε ο ΝΕΟΣ Μαλτέζος

Απίστευτο: Ο νέος Μαλτέζος θα είναι πολύ γοητευτικός, πολύ νέος και πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς! Πάει κάπου το μυαλό σου;

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ο ηθοποιός που επιλέχτηκε από την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς για να υποδυθεί στο νέο κύκλο επεισοδίων τον ρόλο του Δημήτρη Μαλτέζου. Ο γοητευτικός ηθοποιός μπορεί να είναι νεότερος από τον Αλέξανδρο Σταύρου, όμως σύμφωνα με τους υπεύθυνος της σειράς είναι ο καταλληλότερος για τον ρόλο. Ακόμα και αν είναι πρώην της Αθηνάς Οικονομάκου, που υποδύεται στην σειρά της κόρη του!

Στα πρώτα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από το φθινόπωρο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την δύσκολη απόφαση που θα χρειαστεί να πάρει ο Μαλτέζος κάνοντας μια πλαστική εγχείρηση που θα αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, όταν ο κλοιός της αστυνομίας θα αρχίσει να στενεύει απειλητικά εναντίον του. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξανδρος Σταύρου μπορεί να βρίσκεται στα παρασκήνια αλλά θα παραμείνει στην σειρά μέχρι το τέλος της και τον ρόλο του Μαλτέζου θα υποδύονται δυο άντρες.

Παράλληλα, στα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράς, τα οποία έχουν ήδη γυριστεί, ο Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος) και όλη η παρέα, θα κληθούν να αποχαιρετήσουν την Φαίη (Βάσω Λασκαράκη), η οποία θα πεθάνει, μια εξέλιξη που ήταν δεδομένη από την αρχή της σειράς, πριν ακόμα η γνωστή ηθοποιός μείνει έγκυος. Μεταξύ άλλων, στο δυναμικό θα προστεθούν δυο ακόμα πρόσωπα: ο πλαστικός χειρούργος που θα κάνει την επέμβαση του Μαλτέζου, τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, και η τηλεοπτική σύντροφός του, η οποία μάλιστα θα πιάσει δουλειά στο κολέγιο, και την οποία θα ενσαρκώσει η Ναντίν Ξηντάρα.

Όσον αφορά το τέλος της σειράς, ο Δημήτρης Αρβανίτης, σκηνοθέτης και δημιουργός των «Κλεμμένων», δήλωσε ότι μέχρι την Άνοιξη του 2014 όλα θα έχουν κορυφωθεί, αποκαλύπτοντας, μάλιστα ότι η νέα του δουλειά με τίτλο «Εκδίκηση» είναι ήδη στα σκαριά. Μια από τις ηθοποιούς η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Εκδίκηση», θα μπει στα «Κλεμμένα Όνειρα» περί τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ στο καστ θα συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Σταύρου, καθώς και πολλά από τα πρόσωπα που παρακολουθούμε στην τωρινή σειρά.

newest oldest most voted
Notify of
Μαρία
Guest
Μαρία

Πως το έλεγε ο Σταυρίδης στα Κίτρινα Γάντια? “Ωχου και δεν με νοιάζει…”