«Δεν επαναπαύομαι και ψάχνομαι συνεχώς»

3
1
Χρήστος Χολίδης Δεν επαναπαύομαι και ψάχνομαι συνεχώς

Την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του διανύει ο Χρήστος Χολίδης

Την ηλικία των 30 έως 45 ετών θεωρεί την πιο δημιουργική ο Χρήστος Χολίδης και για αυτό όπως λέει καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

«Έχω συνειδητοποιήσει από νωρίς ότι σε ένας άντρα τα πιο δημιουργικά χρόνια είναι από την ηλικία των 30 έως 45 χρόνια. Εγώ λοιπόν είμαι σε αυτή τη φάση που δεν επαναπαύομαι και ψάχνομαι συνεχώς», λέει στο Hello και καταλήγει: 
«Σε καμία περίπτωση δεν παραμελώ το τραγούδι. Να φανταστείτε ότι παίζω μπάσκετ, ηχογραφώ τραγούδια και ελέγχω παράλληλα τις επιχειρήσεις». Όσο για το πώς τα προλαβαίνει όλα, δηλώνει: «Όταν αγαπάς κάτι βρίσκεις πάντα χρόνο να ασχοληθείς μαζί του. Αφήνεις στην άκρη οποιαδήποτε μουρμούρα, όπως δεν κοιμήθηκα ή είμαι κουρασμένος».

newest oldest most voted
Notify of
ετσι λενε
Guest
ετσι λενε

Ειναι ρωσομποντ ο τυπος;;;

Poso akomh tha ta skatwseis re Xolidh!
Guest
Poso akomh tha ta skatwseis re Xolidh!

* πρόσαψαν

Poso akomh tha ta skatwseis re Xolidh!
Guest
Poso akomh tha ta skatwseis re Xolidh!

Ε,λοιπόν, παιδιά, εγώ αυτόν τον τύπο τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή που πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι. Παιδί που ασχολιόταν με τον αθλητισμό (μπάσκετ) και κάποια στιγμή τον βλέπω στις αρχές του στην εκπομπή «ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ». Τότε όμορφος, σεμνός κλπ. Χαλάστηκα τρομερά όταν με το που χώρισαν Ρέμος-Μακρυπούλια και τον πρόαψαν ως σχέση της τελευταίας αυτός άρχισε να κάνει δηλώσεις ανάμεσα στις οποίες είχε παραδεχθεί ότι για να ρίξει γκόμενα είχε εκκενώσει ολόκληρο σινεμά για να δει μια ταινία με την αγαπημένη που ήθελε να ρίξει τότε κι αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ. Φωτογράφιζε τη Μακρυπούλια. Από τότε λοιπόν που ο τύπος αυτός… Read more »