Ζέτα Μακρυπούλια: “Ο Μιχάλης είναι πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου”

4
4
Ζέτα Μακρυπούλια Ο Μιχάλης είναι πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου

Η Ζέτα Μακρυπούλια, σε μία σπάνια εξομολόγηση, μιλά για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το γάμο, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μητέρα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

“Σε ένα γενικό πλαίσιο, θα έλεγα ότι ο Μιχάλης είναι πολύ μεγάλη και σημαντική συνάντηση στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι είμαστε μαζί. Το γιατί αλλά και το τι έχω ανακαλύψει για μένα μέσα από αυτή τη σχέση, το πως έχουμε δεθεί και τι έχουμε κοινό είναι θέματα προσωπικά, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Ούτε στη συμβίωσή μας πιέστηκα. Ακόμη και πράγματα που, αν τα έκανε κάποιος άλλος με ενοχλούσαν, αν τα κάνει ο Μιχάλης, δεν με πειράζουν, έχω ήπιες αντιδράσεις. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Ίσως είναι αυτό που λέμε ταίριασμα” αναφέρει η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Όσον αφορά το γάμο και τα παιδιά, η Ζέτα λέει “Το ότι δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω κάνει παιδί, ασυναίσθητα, το έχω αποτρέψει εγώ να συμβεί. Είχα, ανέκαθεν, ένα φόβο για το γάμο και για τα παιδιά. Εξάλλου, τυπικότητες και χαρτιά είναι ο γάμος. Αυτή τη στιγμή ζω σαν παντρεμένη. Κι αν θέλω να κάνω ένα beach party για τους φίλους μου, το κάνω αύριο κιόλας χωρίς καμία αφορμή. Το τελευταίο εξάμηνο, ωστόσο, το θέμα του παιδιού είναι ένα κομμάτι που έχει αρχίσει να ανοίγει μέσα μου. Το βλέπω πιο θετικά, το νιώθω ως ένα μελλοντικό σχέδιο. Σαφώς και παίζει ρόλο το να είσαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος σε εμπνέει για να κάνει παιδί. Έχω κι εγώ, όμως, ολοκληρώσει μέσα μου κάποιους κύκλους, έχω ξεκαθαρίσει πράγματα. Ηρέμησα φοβίες μου, είδα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι, νιώθω πιο έτοιμη πλέον. Η αίσθηση της ευθύνης της μητρότητας υπάρχει πάντα και όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνει κι αυτή. Επειδή, λοιπόν, έχω φτάσει σε ένα σημείο που και τη ζωή μου τη χαίρομαι αλλιώς και τη δουλειά μου την έχω κατατάξει μέσα μου, είμαι έτοιμη να ανοίξω έναν κύκλο που θα λέγεται παιδί”.

newest oldest most voted
Notify of
σούπερ σταρ
Guest
σούπερ σταρ

πήγαινε να δεις, έχει κατεβατό ολόκληρο, βασικά τους κοροιδεύει

συκια
Guest
συκια

Γιατι καλε;τι λεει;

σούπερ σταρ
Guest
σούπερ σταρ

το ”φρηκιπαίδεια” έχει τρελό γέλιο με τούτην.Εκεί που ”σπαρταράς” ακόμη πιο πολύ είναι στο όνομα της Μαριάννας Ντούβλη

χαχαχαχαχαχαχα ...καλο το γελιο μακραινει την ζωη αλλα παρακουρασε ΚΑΙ αυτος ο συγκλονιστικος ερωτας
Guest
χαχαχαχαχαχαχα ...καλο το γελιο μακραινει την ζωη αλλα παρακουρασε ΚΑΙ αυτος ο συγκλονιστικος ερωτας

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα