Ναταλία Γερμανού: “Με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους”

2
1
Ναταλία Γερμανού Με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους

Η φημολογούμενη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον 25χρονο ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην πρόωρα κομμένη καθημερινή σειρά του MEGA «Βασιλιάδες», έδωσε τροφή στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά τον τελευταίο καιρό.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο εκκολαπτόμενος ζεν πρεμιέ και η βετεράνος παρουσιάστρια γνωρίστηκαν σε club της παραλιακής όπου εκείνη παίζει μουσική και ύστερα από κάποια αναγνωριστικά ραντεβού αποφάσισαν να είναι μαζί, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Προς επιβεβαίωση, μάλιστα, των παραπάνω, ρεπορτάζ εφημερίδας ανέφερε πως η Ναταλία ταξίδεψε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μέχρι την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της, που βρισκόταν εκεί με την περιοδεία της παράστασης «Ανδρες έτοιμοι για όλα». Στη συνέχεια, το ζευγάρι διασκέδασε μαζί με τον υπόλοιπο θίασο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης χωρίς καμία διάθεση να κρύψει το τι συμβαίνει μεταξύ τους, αναφέρει το TV Έθνος.

 

Τι λέει η Ναταλία για όλα αυτά;

 

«Γενικώς κάποιοι έχουν την ευγενή καλοσύνη, επειδή δεν τους αρέσει προφανώς να θεωρούν ότι είμαι στο ράφι -και να είναι καλά οι άνθρωποι-, να με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους, ευτυχώς για μένα, πάντα νέους και ωραίους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για μένα, τότε δεν θα ήμουν τους τελευταίους 9-10 μήνες μόνη μου. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, δεν νομίζω ότι θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να απαντώ διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό», δήλωσε σε κυπριακό περιοδικό.

newest oldest most voted
Notify of
g
Guest
g

Ναταλία σύνελθε και βρες κανέναν στην ηλικία σου,εκεί 55.

τι εισαι ;
Guest
τι εισαι ;

σκυλα και σε ζευγαρωνουν;;εσυ ιδεα δεν εχεις για το φονο;