Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μου και θυμάμαι να ξυπνάω στο νοσοκομείο»

1
3
Ντορέττα Παπαδημητρίου Κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μου και θυμάμαι να ξυπνάω στο νοσοκομείο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση «Hangover IV», περιέγραψε και ένα απίστευτο περιστατικό που της είχε συμβεί και ταιριάζει στην συγκεκριμένη παράσταση…

«Εγώ αυτό το έχω πάθει όταν ήμουν 19 χρονών. Είχα πάει με φίλους μου να διασκεδάσω σε ένα παραλιακό μαγαζί και προφανώς έριξαν κάτι στο ποτό μου, γιατί το επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο Ασκληπιείο της Βούλας με ενέσεις καφεΐνης στα χέρια μου. Ρωτώντας, έμαθα ότι ένας υπάλληλος του μαγαζιού με βρήκε να περιφέρομαι στο παρκινγκ και να κατευθύνομαι προς κάτι γλάστρες με κάκτους!

Αντιλαμβανόμενος ότι δεν είμαι καλά, πήρε την πρωτοβουλία να με πάει στο νοσοκομείο. Όταν άρχισα να συνέρχομαι, ζήτησα από έναν νοσοκόμο να με γυρίσει στο σπίτι μου με το μηχανάκι του. Επειδή δεν ήξερα που είναι η τσάντα με το πορτοφόλι μου και τα κλειδιά μου, φώναξα κλειδαρά για να μπω στο σπίτι, μια και οι γονείς μου έλειπαν σε διακοπές. Όταν η μητέρα μου, έμαθε τι έγινε από ένα γείτονα που με είδε να επιστρέφω σε αυτό το χάλι, έγινε έξαλλη. Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν έφταιγε, γιατί δεν είχα πιεί πολύ…» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό OK!

newest oldest most voted
Notify of
!
Guest
!

Καί δεν θυμάσαι τα ενδιάμεσα βρε Ντορέττα εκει είναι το ζουμί γιατι λες να σού εριξαν κάτι στο ποτό ετσι για να εχεις να τό λές?