Κλαίνε οι θαυμάστριες του Michael Scofield: Ο πρωταγωνιστής του Prison Break αποκάλυψε ότι είναι GAY!

3
18
Κλαίνε οι θαυμάστριες του Michael Scofield Ο πρωταγωνιστής του Prison Break αποκάλυψε ότι είναι GAY

Ο Wentworth Miller σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Δείτε τι είπε.

 Ο 41χρονος ηθοποιός, που όλες μας λατρέψαμε μέσα από τη σειρά Prison Break παραδέχτηκε ότι είναι gay θέλοντας να δώσει μία δυνατή απάντηση στην πρόσκληση που δέχτηκε για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ρωσία η οποία πρόσφατα πέρασε κάποιους ομοφοβικούς νόμους.

Να σημειώσουμε ότι ο Miller έχει καταγωγή από τη Ρωσία και όμως αρνήθηκε την πρόσκληση του σκηνοθέτη του St. Petersburg International Film Festival γράφοντας: «Ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση. Ως κάποιος που έχει επισκεφτεί την Ρωσία στο παρελθόν και μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει κάποια καταγωγή από εκεί, θα χαιρόμουν να πω ναι. Παρόλα αυτά ως gay, πρέπει να αρνηθώ».

«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από την πρόσφατη συμπεριφορά και αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων από την ρωσική κυβέρνηση», συνέχισε ο ηθοποιός. «Η κατάσταση είναι μη αποδεκτή και δεν μπορώ συνειδητά να συμμετέχω σε μια χαρούμενη εκδήλωση που φιλοξενείται σε μία χώρα όπου σε ανθρώπους σαν κι εμένα τους στερούν συστηματικά το δικαίωμα να ζουν και να αγαπούν ελεύθερα.»

Ο Miller άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφτεί την χώρα μόνο όταν οι συνθήκες αλλάξαν. «Τότε θα είμαι ελεύθερος να πάρω μία διαφορετική απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

newest oldest most voted
Notify of
α
Guest
α

καλε μοιαζει αυτος για 41 χρονων?

noway
Guest
noway

ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

γαριδα
Guest
γαριδα

κριμας…..