Απεργία και συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη 29 Αυγούστου

1
2
Απεργία και συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ Πέμπτη 29 Αυγούστου

 Σε απεργία και συλλαλητήριο στην Αθήνα προχωρούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου η ΑΔΕΔΥ και οι ομοσπονδίες – μέλη της, αντιδρώντας στις απολύσεις που δρομολογούνται στο Δημόσιο.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των ομοσπονδιών, για να αποφασισθεί το σχέδιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για «συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων που υλοποιεί η Κυβέρνηση», διαμηνύοντας ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στον «θάνατο» των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην «εκατόμβη» των απολύσεων.

Την Παρασκευή πρόκειται να συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο αναμένεται να λάβει αποφάσεις για κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο.

Τα οργανογράμματα με τις ανάγκες του Δημοσίου θα παρουσιαστούν στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που συνεδριάζει σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

newest oldest most voted
Notify of
BBBBB
Guest
BBBBB

Μωρε δε μπα να κλεισετε ολα τα Υπουργεια …σιγα το εργο που προσφερετε κοπροσκυλα…οι μισοι αν ησασταν (με συνειδηση ομως) η δουλεια θα εβγαινε και με το παραπανω οι υπολοιποι ουστ …. στα σπιτια σας η σε αναζητηση δουλειας στον ιδιωτικο τομεα …..