Παράσταση διαμαρτυρίας στο Ωραιόκαστρο

0
3
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Ωραιόκαστρο

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 11.00 οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, δίνοντας ραντεβού στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε μπροστά στη στάση του ΟΑΣΘ στην οδό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ψήφισμα που εξέδωσαν, θα κλείσει για μία ώρα ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Εμείς οι κάτοικοι των οικισμών Νεόκαστρο και Άγιος Γεώργιος της Δ.Ε. του Δήμου Ωραιοκάστρου, ύστερα και από το τραγικό δυστύχημα που έγινε στον κόμβο του Βερόπουλου στις 20/08/2013 που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή και τον σοβαρό τραυματισμό πέντε συμπολιτών μας, απαιτούμε και διεκδικούμε την άμεση λύση του προβλήματος προστασίας των πεζών.

Για εμάς τους κατοίκους η λύση είναι μια και μοναδική: κυκλική ρύθμιση της κυκλοφορίας (roundabout), που να διασφαλίζει την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων.

Σαν πρώτη ενέργεια ενημερώνουμε όλους τους αρμόδιους φορείς ότι την Τρίτη στις 27/08/2013 και από ώρα 11.00 π.μ. ως 11.30 π.μ. θα προβούμε στο συμβολικό κλείσιμο και των δύο κατευθύνσεων της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου στο ύψος του κόμβου του Βερόπουλου. Θα ακολουθήσουν και άλλες δυναμικές ενέργειες, μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα» αναφέρουν στο ψήφισμά τους.