Νίκος Οικονομόπουλος – Βίκυ Κάβουρα: Συγκατοικούν

0
1
Νίκος Οικονομόπουλος Εδώ σε θέλωΚάβουρα
Ένα από τα νεότερα και πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz  έχει αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν μαζί. Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Βίκυ Κάβουρα.
«Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε άτυπα καθώς περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και μοιραία έμεναν μαζί και τα βράδια. Έτσι, η Βίκυ Κάβουρα έχει -σχεδόν- μετακομίσει από το Φάληρο στο σπίτι του αγαπημένου της, στη Βούλα, το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών» αναφέρει η πηγή του Yupiii.
Η νεαρή ηθοποιός και ο επιτυχημένος τραγουδιστής προσπαθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη που μπορεί να υπάρχουν φωτογράφοι, με μοναδική εξαίρεση την πρεμιέρα εκείνου στο «ΘΕΑ» απ’όπου δε θα μπορούσε να λείψει η αγαπημένη του, Βίκυ Κάβουρα.
Το φετινό, πρώτο καλοκαίρι τους, ήταν γεμάτο εξορμήσεις στην Ελλάδα με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου. Το ζευγάρι κατάφερε να συνδυάσει υποχρεώσεις και καλοκαιρινές διακοπές, μακριά από τα φλας των φωτογράφων.