Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Φόβος χτυπήματος στην τρόικα

0
2
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Φόβος χτυπήματος στην τρόικα

Η προσπάθεια ανασυγκρότησης του αντάρτικου πόλεων που έχει εκδηλωθεί από τις αρχές του καλοκαιριού με μία σειρά βομβιστικών και άλλων επιθέσεων, είχε ανησυχήσει την Αντιτρομοκρατική και τις υπηρεσίες Πληροφοριών περισσότερο από όσο είχαν αφήσει δημόσια να φανεί.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, τις τελευταίες ημέρες υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος σε οικονομικό στόχο μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν πρόκειται για Οργανισμό, αλλά για πρόσωπο του τομέα της οικονομίας και η έλευση της τρόικας εντός του μήνα έχει οδηγήσει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην εκτίμηση ότι στόχος των τρομοκρατών είναι κάποιο από τα μέλη του κλιμακίου.

Ήδη, επανασχεδιάζονται και ενισχύονται υπό το πρίσμα αυτής της απειλής τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους όπου μετακινούνται τα στελέχη της τρόικας αλλά και Έλληνες παράγοντες του οικονομικού τομέα.
Μάλιστα στο «Σχέδιο Φοίνικας» οι Αρχές είδαν ποιοτικά χαρακτηριστικά, τέτοια που τις έκαναν να ξαναβάλουν στο μικροσκόπιο πρόσωπα και τις κινήσεις τους.

Υπό το πρίσμα της απειλής έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους όπου κινούνται τα στελέχη της τρόικας, αλλά και Έλληνες παράγοντες της Οικονομίας.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν στις αρχές τα «χτυπήματα», που σημειώθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η Αντιτρομοκρατική μέσω ανάλυσης προκήρυξης των Πυρήνων «βλέπει» προσκλητήριο στην Σέχτα Επαναστατών.