Σε απελπισία οι κατασκευαστές: Στα τρία ακίνητα το τέταρτο δωρεάν

1
3
Σε απελπισία οι κατασκευαστές Στα τρία ακίνητα το τέταρτο δωρεάν
Μη έχοντας άλλη λύση οι κατασκευαστές προσπαθούν να «ξεπουλήσουν» τα οικήματα που κατασκεύασαν τα προηγούμενα χρόνια

Μεταξύ άλλων, σε όποιον είναι διατεθειμένος να αγοράσει περισσότερα από ένα διαμερίσματα, δίνουν μεγάλες εκπτώσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.

Για παράδειγμα, κατασκευαστής συγκροτήματος με μεζονέτες προσφέρει τέσσερις μεζονέτες αντί 2 εκατ. ευρώ συνολικά, αντί για 2,4 εκατ. ευρώ που αποτιμώνται αν πωληθούν χωριστά. Επί της ουσίας, η έκπτωση αυτή αντιστοιχεί στο κόστος μιας εξ αυτών, όπερ σημαίνει «αγοράζεις τρία σπίτια και το τέταρτο δωρεάν».

Στόχος είναι να απευθυνθούν, κυρίως, σε ξένους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα και, ταυτόχρονα, να εξασφαλίσουν και άδεια παραμονής στη χώρα για 5+5 χρόνια.

Οι κατασκευαστές θέλουν να απαλλαγούν από το στοκ των ακινήτων που έχουν στην κατοχή τους, καθώς εάν από το 2014 επιβληθεί ενιαίος φόρος, θα επιβαρυνθούν σημαντικά και θα υποχρεωθούν να πουλήσουν ακόμη φθηνότερα.

newest oldest most voted
Notify of
ωχ
Guest
ωχ

τρεμω μην πεθανουν οι γεροι μου και βρεθω τωρα στα χαλια που ειμαστε με κληρονομια το σπιτι….και να σκεφτει κανεις οτι γενεες ελληνων μεγαλωναν με το ονειρο :δικο μου κεραμιδι στο κεφαλι μου