Η βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη ξεσπά: «Η οικογένειά μας είναι καθαρή»

0
1
Η βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη ξεσπά Η οικογένειά μας είναι καθαρή

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου» και στο σκοτάδι προσπαθεί να μπει το φως. «Θύμα» αποκαλούν τον άτυχο σχεδιαστή φίλοι και συγγενείς. Τον εξαπάτησαν, τον μείωσαν, τον ισοπέδωσαν ψυχικά ήταν κάποια από όσα ακούστηκαν μετά το θάνατο του. Στο στόχαστρο μπήκαν κυρίως οι συνεργάτες του Μιχάλη Ασλάνη, κυρίως οι βοηθοί του. Ονόματα ακούστηκαν πολλά, Βικτώρια, Τζούλια, Αντζέλικα, Βέρα. Ένα σωρό γυναικεία ονόματα σπιλώθηκαν χωρίς αποδείξεις. Ο σχεδιαστής είχε μιλήσει στην τελευταία του συνέντευξη για την οικονομική του καταστροφή καθώς και για το το ότι έπεσε θύμα απατεώνων, χωρίς όμως να στοχοποιήσει κανέναν. Τα δημοσιεύματα πολλά, τα ονόματα ακόμα περισσότερα και η κριτική τεράστια χωρίς αποδείξεις όμως, χωρίς τον αντίλογο.


Σήμερα το πρωί ήρθε η πρώτη αντίδραση, η πρώτη απάντηση από τη Βέρα, την οικιακή βοηθό του σχεδιαστή από την Αλβανία, και μητέρα της Τζούλιας, πνευματικής κόρης του Μιχάλη Ασλάνη. Η Βέρα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να «καθαρίσει» το όνομα της οικογένειάς της δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου (σ.σ. η Τζούλια) σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;».

 

Η Τζούλια τα τελευταία είκοσι χρόνια ήταν στο πλευρό του σχεδιαστή και ζούσε μαζί με τους γονείς της στη βίλα του, στην περιοχή Κανάλια, της Μυκόνου. Μάλιστα, ο Μιχάλης Ασλάνης σε ένα από τα τελευταία του σημειώματα αποχαιρετούσε την Τζούλια και τη μητέρα της. «Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ΄ αυτήν την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω» τονίζει η οικιακή βοηθός.


Τέλος, η Βέρα εξηγεί γιατί αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο, τόσο για το σχεδιαστή όσο και για την οικογένειά της, λέγοντας: «Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και μας έλεγε “θα έρθω, θα έρθω”, δεν το έκανε όμως, υποσχόμενος να μας επισκεφτεί τον Σεπτέμβριο. Θα έρθω να σας δω, γιατί εσύ και η Τζούλια είστε οι αγαπημένες μου μας έλεγε… Το σπίτι στην Μύκονο είναι του Μιχάλη. Εμείς απλά δουλεύουμε εδώ».