Η συγκλονιστική συνέντευξη της Naomi Watts για την Diana. ” Την ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ”!

0
7
Η συγκλονιστική συνέντευξη της Naomi Watts για την Diana  Την ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ

Η Naomi Watts μίλησε στο περιοδικό «Empire»  για το δύσκολο και απαιτητικό ρόλο να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την πριγκίπισσα Diana.

Η 44χρονη ηθοποιός είναι έτοιμη να παίξει τον ρόλο της ζωής και δηλώνει: “Δε μπορώ να θυμηθώ πολλούς ανθρώπους που επέζησαν, ενώ είχαν τόσο μεγάλη δόξα. Είναι τρομερό να φανταστείς μια τέτοια ζωή. Αλλά αυτή προσπάθησε να κρατήσει μια ισορροπία. Για αυτόν το λόγο την ερωτεύθηκα”.

Πάντως το να υποδυθεί κανείς ένα τέτοιο πρόσωπο δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς όπως η ίδια είπε: «Δεν ήθελα απλά να της μοιάζω. Ήθελα να έχω παρόμοιο τόνο στη φωνή και να κάνω τις κινήσεις της και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι εκφράσεις του προσώπου της είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές μου».

«Εγώ κουνάω το πρόσωπό μου από τη δεξιά πλευρά, ενώ εκείνη το κουνούσε από την αριστερή. Για βδομάδες κυκλοφορούσα με μια οδοντογλυφίδα κολλημένη στο πρόσωπό μου για να παραλύσω τη δεξιά μου πλευρά»

«Έπρεπε να περπατήσω γύρω με μια οδοντογλυφίδα στο στόμα μου να παραλύσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου μου για εβδομάδες», εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό.

Τέλος, αποκάλυψε πως για να μπει στο «πετσί» του ρόλου πως έχει παρακολουθήσει αμέτρητες φορές την περίφημη συνέντευξη της Νταϊάνα στο δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασί,  στην εκπομπή Panorama του ΒΒC, στην οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1995 παραδέχτηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Τζέιμς Χιούιτ.

Να σημειωθεί πως η ταινία «Diana» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Νοεμβρίου.