Οικιακή βοηθός του Ασλάνη: “Αδελφός και πατέρας ο Μιχάλης”

1
1
Οικιακή βοηθός του Ασλάνη Αδελφός και πατέρας ο Μιχάλης

«Αγαπημένη μου Τζούλια να είσαι καλά, να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα και για μένα. Θα είμαστε μαζί τον Σεπτέμβρη και θα είμαστε μαζί για πάντα». Με αυτές τις λιγοστές κουβέντες σε ένα sms πριν από λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Ασλάνης αποχαιρέτησε τη βαφτιστήρα του, την 21χρονη Τζούλια, τη δική του «πριγκίπισσα», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε ο ίδιος. Το κορίτσι που ενεπλάκη το όνομά της στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή. 

Η μητέρα της μάλιστα, η κυρία Βέρα, σπεύδει να δώσει διευκρινίσεις μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. «Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη διοίκηση επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;» λέει η κυρία Βέρα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η πνευματική κόρη του σχεδιαστή ζει μαζί με τους γονείς της στη βίλα του στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου, την οποία οι ίδιοι συντηρούν ως εργαζόμενοι εκεί. «Σε καμία περίπτωση το σπίτι δεν είναι δικό μας, είμαστε απλώς εργαζόμενοι» διευκρινίζει η ίδια, καθώς πολλά ακούστηκαν. Το περασμένο Σάββατο οι δύο γυναίκες έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του σχεδιαστή. Συγκλονισμένες από τον αναπάντεχο χαμό του, στέκονταν δίπλα στη σορό του, μην μπορώντας να πιστέψουν πως τον έχασαν τόσο ξαφνικά. 

«Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ’ αυτή την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω» λέει συγκλονισμένη.

newest oldest most voted
Notify of
νοικιαζαν τη βιλα χωρις να το ξερει ο ασλανης
Guest
νοικιαζαν τη βιλα χωρις να το ξερει ο ασλανης

Είχα διαβάσει όμως κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ότι είχε νοικιαστεί η βίλα στη μύκονο έναντι 10 000 ευρώ πέρσι χωρίς ο ασλάνης να το γνωρίζει και υποψιαζονταν ότι το είχαν κάνει και φέτος. Αφού αυτή και οι δικοί της ήταν υπεύθυνοί για τη βίλα άρα και τη νοίκιαζαν παράνομα δεν της λες και αθώα απατεωνισα είναι και αυτή