Η εξομολόγηση της Πόπης Τσαπανίδου: “Έχω άγχος και φοβάμαι…”

2
3
Η εξομολόγηση της Πόπης Τσαπανίδου Έχω άγχος και φοβάμαι

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η Πόπη Τσαπανίδου εξομολογήθηκε την αγωνία και το άγχος της μέσα από ένα «γράμμα» που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αυτό, που μιλάς με κάποιον και τρία δευτερόλεπτα αργότερα έχεις ξεχάσει τι είπατε; Αυτό! (παρακαλώ κακιούλες τύπου «αυτό είναι της ηλικίας και έχει γερμανικό όνομα» να τις αποφύγουμε. Ευχαριστώ) Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα της πρεμιέρας το άγχος κάνει το στομάχι μου κόμπο και το κεφάλι μου… κουδούνι! Έχουμε τόσα να ετοιμάσουμε και οι ώρες τις ημέρας είναι λίγες για να «βγει» το πρόγραμμα.

Και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση… Βγαίνουμε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Το trailer της εκπομπής είναι ήδη στον αέρα. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν θα ακούσετε ούτε μια φορά την λέξη ενημέρωση. Είναι αυτονόητο ότι η εκπομπή είναι ενημερωτική. Δεν τα λέμε άλλωστε για πρώτη φορά… Προτίμησα να τονίσω αυτό που μας ενώνει. Τον τόπο μας. Αυτόν τον ευλογημένο τόπο που μπορεί τώρα να έχει λυγίσει αλλά το φως του μπορεί να αποτελέσει την προσωπική δύναμη του καθενός μας.

Ναι η ζωή μας έχει αλλάξει. Η αγωνία να βγάλουμε το μήνα είναι πια υπόθεση όλων. Όλο και περισσότεροι κλείνονται στο σπίτι τους γιατί δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για μια βόλτα. Απομόνωση για νέους και ακόμη χειρότερα για τους μεγαλύτερους. Όποιος έχει δουλειά νοιώθει τυχερός ακόμη κι αν εισπράττει τόσα που ούτε τις εισφορές τουδεν καλύπτει, οι άνεργοι μετρούν μήνες και σφραγίδες στο βιβλιάριο και τα βιογραφικά ανθρώπων που αναζητούν δουλειά ανεβάζουν σε απίστευτο νούμερο τα εισερχόμενα στο e mail.

Όμως οι αγωνίες αυτές είναι όλων μας. Και η πορεία μας κοινή. Και το αύριο στο χέρι μας. Αρκεί να έχουμε κατανόηση και διάθεση για προσφορά. Ας μείνουμε λοιπόν σ αυτά που μας ενώνουν.

ΥΓ Πρέπει να σας πω ότι και άγχος έχω και φοβάμαι και τρακ και ότι άλλο φαντάζεστε! Αλλά η στήριξη που έχω από εσάς, είναι θησαυρός. Τελικά το U ήταν ο καλύτερος τίτλος εκπομπής. Όπως μου επισημάνατε στα μηνύματά σας, το U συμβολίζει το χαμόγελο, το Live U εύκολα γίνεται Love U (άρα κάθε φορά που θα λέμε LU θα συνεννοούμαστε). Το U συμβολίζει τη στροφή 180o που κάνει κάποιος για να αλλάξει ρότα και να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση και στη γλώσσα των μαθηματικών το U συμβολίζει την ένωση.

Είδατε λοιπόν που το U μας ενώνει;

CU

LU

Live U”

newest oldest most voted
Notify of
συκια
Guest
συκια

Τι καημος κι αυτος

4798
Guest
4798

…koita kai li@@@ dexia-aristera na gelasoume@@@