Μαρία Λουίζα Βούρου: “Παρόλο που έχουμε χωρίσει δεν ξέρω αν θα είναι οριστικό”

0
2
Μαρία Λουίζα Βούρου Παρόλο που έχουμε χωρίσει δεν ξέρω αν θα είναι οριστικό

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μίλησε σε συνέντευξή της για το πώς φαντάζεται τον γάμο της αλλά και για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη!

Ο δικός της γάμος θα ήθελε να είναι «όσο πιο απλός γίνεται και να γίνει κοντά στη θάλασσα.

Ακόμα και το νυφικό μου θα προτιμούσα να είναι λιτό και να παραπέμπει περισσότερο σε φόρεμα. Βέβαια, από την εμπειρία που έχω αποκτήσει, δεν θα έλεγα όχι και σε ένα νυφικό-υπερπαραγωγή, γιατί διαπίστωσα ότι μπορεί κάτι που στη φωτογραφία φαίνεται φορτωμένο, όταν το φορέσεις δείχνει αλλιώς».

Όσο για το χωρισμό της με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη είπε στο Down Town της Κύπρου:

«Με τον Βασίλη ήμασταν τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν είχαμε ορίσει ημερομηνία γάμου.

Σίγουρα, όταν με έναν άνθρωπο έχεις μία μακροχρόνια σχέση το επόμενο βήμα είναι να παντρευτείτε, αλλά στη δική μας περίπτωση ούτε πρόταση γάμου είχε γίνει, ούτε είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Μπορεί πάνω στην πλάκα ή στα πειράγματα φίλων που μας ρωτούσαν «άντε, πότε θα παντρευτείτε;» να απαντούσαμε, αλλά σοβαρή κουβέντα δεν έγινε ποτέ».

Και πρόσθεσε:

«Πάντα σε μία σχέση φταίνε και οι δύο. Δεν χωρίζει κανείς αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Κι εμείς είχαμε τα δικά μας, τα οποία για αρκετό καιρό είχαμε αφήσει πίσω, αλλά δυστυχώς έβγαιναν πάντα στην επιφάνεια.

Όταν βλέπεις, λοιπόν, ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν ή ότι δεν συμφωνείτε σε βασικά ζητήματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις.

Και είναι προτιμότερο να χωρίσεις ήρεμα και πολιτισμένα, παρά να αφήσεις τη σχέση να φθαρεί και να καταλήξεις να βλέπεις τον άλλον και να αλλάζεις πεζοδρόμιο.

Εμείς, παρόλο που έχουμε χωρίσει δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το τέλος θα είναι οριστικό. Θέλουμε και οι δύο χρόνο για να ζυγίζουμε τα πράγματα και να δούμε αν τελικά θα είμαστε μαζί ή όχι».