Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι επιλογή μου να είμαι αισιόδοξη»

0
1
Σμαράγδα Καρύδη Είναι επιλογή μου να είμαι αισιόδοξη

Όμορφη, ισορροπημένη και ηθοποιός με ταλέντο που το ασκεί, η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στη σκηνή με το «Chicago» και μιλάει για τον ρόλο της Ρόξι στην παράσταση, τις επιλογές της στο νέο τηλεοπτικό τοπίο και τον χαρακτηρισμό sex symbol.

Επίσης εξηγεί με ωριμότητα τη στάση της απέναντι στα δημοσιεύματα που την αφορούν, ενώ αποκαλύπτει τις φοβίες που έχει αλλά και εκείνες που ξεπέρασε.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος γενικά. Πολλές φορές βέβαια «μαυρίζω» όταν βλέπω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλλά καλό είναι να έχει κανείς κουράγιο, αισιοδοξία και τη σκέψη ότι οι δυσκολίες μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι καλό. Επιλέγω να βλέπω την καλή πλευρά. Αλλιώς δεν μπορώ να ελπίζω και να δημιουργώ.» τονίζει η Σμαράγδα Καρύδη.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο σημειώνει «Ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω εκπομπές που σατιρίζουν πρόσωπα που έχουν πεθάνει. Βλέπω σχόλια για τον Γιαννόπουλο και τον Κουτσόγιωργα! Έχουν βγάλει τα κανάλια ό,τι θυμούνται από το ’90.»

Όσο για το αν θέλει να επιστρέψει στο γυαλί τονίζει πως «Μια καλή δουλειά θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Με συνθήκες ευπρόσωπες. Όχι κάτι πολύ φθηνό και άρπα κόλα, μόνο και μόνο για να βουλώσουμε κάποιες τρύπες. Προτάσεις δέχομαι αλλά δεν κάθονται. Όλο κάτι πάει να γίνει, αλλά στο τέλος… τίποτα. Ευτυχώς κάνω ωραία πράγματα στο θέατρο.»

Τέλος η Σμαράγδα Καρύδη απαντά και στο πως στέκεται απέναντι σε χαρακτηρισμούς όπως «σέξι» και «sex symbol». «Μια γυναίκα πάντα κολακεύεται όταν την πουν όμορφη και σέξι. Αλλά επειδή οι χαρακτηρισμοί δίνουν και παίρνουν παντού, χωρίς διάκριση, χάνουν το βάρος και τη δυναμική τους. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, από την κατάχρηση.»

Πηγή: tv Έθνος