Αγωνία για τον αθλητή που πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο Βόλο

0
2
Αγωνία για τον αθλητή που πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο Βόλο

Μαφιόζικη επίθεση, που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δέχθηκε ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο του Βόλου, τον οποίο «γάζωσαν» με όπλο δύο δράστες. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και λίγο αργότερα οι φερόμενοι ως δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Το θύμα, είναι όπως διαβάζουμε στο thessalianews ο Μανώλης Καραμανλάκης, 
πρώην αθλητής του body-building και ιδιοκτήτης επιχείρησης με είδη γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη…

Το πρωτοφανές, για τα δεδομένα της θεσσαλικής πόλης, περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12:15 το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Βόλου.
Οι δράστες, φορώντας κουκούλες, έστησαν «καρτέρι» στον 37χρονο κι όταν αυτός έφτασε στο μαγαζί του, του ζήτησαν το λόγο.
Ακολούθησε λογομαχία και σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο ανδρών έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον καταστηματάρχη. Οι δράστες τεξαφανίστηκαν αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα.
Τώρα είναι στην Ασφάλεια Βόλου, όπου ανακρίνονται.

Σύμφωνα με το e-volos, πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Βόλο, για το ποιός προηγείται στην ουρά. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο 37χρονος αθλητής βρίσκονταν στο κατάστημα ειδών γυμναστικής, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο δράστες, οι οποίοι, αφού μπήκαν στο κατάστημα τον πυροβόλησαν εξ’ επαφής…