Νιάρχου-Οικονόμου: Διακοπές με το σκάφος στο Αιγαίο

1
3
ΝιάρχουΟικονόμου Διακοπές με το σκάφος στο Αιγαίο

Ερωτευμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι πέρασαν όλο τους το καλοκαίρι “οργώνοντας” τις θάλασσες του Αιγαίου η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου με το εντυπωσιακό ιστιοφόρο , Barrauda – 50 μέτρων -που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Οικονόμου!

Οι πρώτες τους κοινές διακοπές επέλεξαν να έχουν άρωμα Ελλάδας, με την Ευγενία να φαίνεται πως σιγά σιγά και μέσα από τη σχέση της με τον Χρήστο ανακαλύπτει τις ελληνικές της ρίζες, “ Μέσα από αυτή τη σχέση η Ευγενία έχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει όλο και πιο πολύ το τόπο καταγωγής της οικογένειας της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως από την ημέρα που έγιναν ζευγάρι με τον Χρήστο οι επισκέψεις της στην Ελλάδα και στην Αθήνα είναι πάρα πολλές- συνήθως , δε, διακριτικές και αθόρυβες. Βέβαια, η ίδια ποτέ δεν έκοψε την σχέση της με την Ελλάδα και τους εδώ συγγενείς και φίλους της, όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας της. Απλά, μέσω του συντρόφου της αυτές οι επισκέψεις αυξήθηκαν. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν λόγο να το κρύψουν”, λέει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον στην εφημερίδα RealLife!

H Eυγενία απόλαυσε τις διακοπές της και φάνηκε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, η ίδια δεν δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφίες από το σκάφος. Το ζευγάρι μετά το τέλος των διακοπών τους, ταξίδεψαν στο Μόνακο προκειμένου να δώσουν το “παρών” στο γάμο του Αντρέα Κασιράγκι και της Τατιάνας Σάντο Ντομίνγκο. Μάλιστα, πληροφορίας θέλουν την Ευγενία να έχει ρόλο κουμπάρου στο πριγκιπικό γάμο!

newest oldest most voted
Notify of
μαμαααααααααααααααα
Guest
μαμαααααααααααααααα

τι φροκαλοοοοοοοοοοοοο