Σμαράγδα Καρύδη: «Αν μου πρότειναν να πάω στην Τουρκία να παίξω σε σειρά, θα πήγαινα»

3
7
Σμαράγδα Καρύδη Αν μου πρότειναν να πάω στην Τουρκία να παίξω σε σειρά θα πήγαινα

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της μίλησε για την τηλεόραση και εξομολογήθηκε αν θα έπαιζε σε τουρική σειρά. Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν τα 60 σίριαλ που γινόντουσαν στο παρελθόν ήταν «φούσκα».
« “Φούσκα” ήταν όλη η Ελλάδα, όχι μόνο τα σίριαλ. Ζούσαμε χωρίς λεφτά, με δανεικά. Προσωπικά, τη δουλειά στην τηλεόραση δεν την είδα ποτέ ως πάρεργο, αν και υπήρχαν προχειράτζες από πλευράς παραγωγών. Οι ηθοποιοί είναι οι τελευταίοι που ευθύνονταν για την κακή ποιότητα κάποιων σίριαλ».
Ακόμη είπε ότι δεν βλέπει ούτε τούρκικες αλλά ούτε ελληνικές σειρές. «Δεν βλέπω ούτε τούρκικα ούτε ελληνικά εννοώ τις επαναλήψεις των σίριαλ της δεκαετίας του ’90. Δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση, γιατί δεν έχει κάτι. Ούτε ταινίες δεν βάζουν πια! ». Επίσης ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την δήλωση της Σοφίας Φαραζής σύφωνα με την οποία τα τουρκικά σίριαλ δεν είναι χαμηλής αισθητικής και η τέχνη δεν έχει σύνορα.
«Λέει κανείς ότι τα ελληνικά σίριαλ είναι καταπληκτικά σε σχέση με τα τούρκικα; Μήπως ήμασταν BBC και μας φταίει η ποιότητα των τούρκικων Έχει τούρκικα που είναι απαίσια, έχει μέτρια, έχει και καλά. Τα έχουμε κάνει μαντάρα και μας φταίνε τα τούρκικα!». Αν της γινόταν πρόταση να παίξει σε τουρκική σειρά με τον όρο να μείνει στην Τουρκία ένα διάστημα, τι θα απαντούσε; «Θα πήγαινα. Όλα αυτά, βεβαίως, είναι πολύ θεωρητικά. Αν μου πρότειναν και από το Hollywood, θα πήγαινα και με μεγαλύτερη χαρά!», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Πηγή:ΕΓΩ

newest oldest most voted
Notify of
SOPHIE
Guest
SOPHIE

Πανεμορφη, εξυπνη και καλα θα εκανε να πηγαινε στην τουρκια εαν ειχε προταση για σηριαλ

Anonymous
Guest
Anonymous

45 χρονων γριεντζω κατσε να τρεχεις πισω απο παντρεμενους και απο παπουδες μπαζο

Ο,τι και να πει
Guest
Ο,τι και να πει

και 24 ωρες το 24ωρο να παιζει, δεν θα παει κανεις στο Σικαγο