Νίκος Μαστοράκης: «Πέρασα τουλάχιστον δυο φορές δίπλα από το θάνατο»

1
4
Νίκος Μαστοράκης Πέρασα τουλάχιστον δυο φορές δίπλα από το θάνατο

Ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

 

«Έχω περάσει πολλά λούκια και… παλούκια, αλλά δεν έχω καθίσει σε κανένα. […] Βρέθηκα δίπλα στο θάνατο τουλάχιστον δυο φορές. Όταν σε δημοσιογραφική αποστολή έκανα αναγκαστική προσγείωση με ελικόπτερο μέτρα μακριά από καρχαρίες και όταν ήμουν 24 ώρες μακριά από το “πάπαλα” λόγω ειλεού» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

 

Ο Νίκος Μαστοράκης, βέβαια, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στις τηλεοπτικές εξελίξεις της νέας σεζόν. Για το νέο ξεκίνημα του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star είπε: «Η αλλαγή αυτή είναι δυσνόητη και δύσκολη. Δεν καταλαβαίνω πώς ο νούμερο ένα anchorman μπορεί να κάτσει απλώς ως σχολιαστής σε δελτίο που κεντρική anchorwoman είναι μια δημοσιογράφος πολύ κατώτερή του».

 

Πώς σχολίασε, όμως, την μεταγραφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega; «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν “Χριστός και Παναγία”. Μετά το καλοσκέφτηκα και είπα ότι το Mega που έχει καταντήσει κοτέτσι, έναν κόκορα τον χρειαζόταν. Και μάλιστα κόκορα σχεδόν μισογύνη που έχει δηλώσει πως τις γυναίκες πρέπει να τις φτύνεις. Για εκπομπή γυναικείου κοινού; Ό,τι πρέπει! Τεχνική μου απορία, όμως, για τον Πέτρο (που με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή χρησιμοποιούσε έναν σκασμό κάρτες με προκάτ ερωτήσεις και έκανε τουλάχιστον 20 στοπ για λάθη) το τρίωρο live πώς θα το αντέξει; Αν φυσικά αντέξει ο τηλεθεατής!» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Νίκος Μαστοράκης.

newest oldest most voted
Notify of
εγω
Guest
εγω

Εσυ και ο Μητσοτακης