Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν με κυνηγάνε οι κάμερες»

0
21
Εύα Αντωνοπούλου  Δεν με κυνηγάνε οι κάμερες

«Έπειτα από μια δύσκολη από άποψη γεγονότων χρονιά, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να απλοποιήσουμε τις ειδήσεις και να τις κάνουμε κατανοητές»

Ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δεκτές με την εκπομπή “Live” στον ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια που μέσα στο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Αρκουμενέα στη Νέα Υόρκη, σε πρόσφατη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για την τηλεόραση και το άγχος της πρεμιέρας.

“Είμαι πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, δόξα τω Θεώ… Έπειτα από μια δύσκολη από άποψη γεγονότων χρονιά, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να απλοποιήσουμε τις ειδήσεις και να τις κάνουμε κατανοητές. Φέτος επιστρέφουμε με κάποιες αλλαγές και πιστεύουμε να πάνε όλα κατ’ ευχήν», είπε στο περιοδικό Glam, παραδεχόμενη ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μετά το γάμο της.
 
Στην ερώτηση αν έχει άγχος για την εμφάνισή της και το πώς θα την πετύχουν έξω οι παπαράτσι δήλωσε: “Δεν με κυνηγάνε οι κάμερες, οπότε δεν αγχώνομαι για το αν θα με πετύχουν σε μια κακή στιγμή”.
 
Τέλος, για την τηλεόραση ανέφερε: “Είναι μάταιο να πιστεύεις ότι η τηλεόραση είναι για πάντα” και συμπλήρωσε πως όσον αφορά στην εκπομπή της είναι «ανταγωνιστική και παρακολουθώ τα νούμερα της τηλεθέασης».