Σάκης Ρουβάς: «Με κέρδισε το θέατρο»

1
54
Σάκης Ρουβάς Με κέρδισε το θέατρο

Το ντεμπούτο του στο θέατρο και δη στην τραγωδία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά ο Σάκης Ρουβάς απαντά στις κριτικές που δέχτηκε για το ρόλο του ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες».

«Περίμενα τις αντιδράσεις αυτές. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της περιοδείας, βλέπω ξεκάθαρα πως η υποδοχή που είχαμε από το κοινό ήταν εξαιρετική και καταφέραμε να πείσουμε ακόμα και τους καχύποπτους ή απαιτητικούς θεατές. Καταφέραμε να κερδίσουμε κ ένα κοινό που ενδεχομένως δεν είχε ξαναδεί αρχαία τραγωδία» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο ποπ σταρ ακόμη αποκάλυψε: «Η υποκριτική αποτελεί διαχρονικό μου πάθος. Μέσα από τις “Βάκχες” γνώρισα και αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Ως μέλος ενός θιάσου με τόσο σημαντικούς συντελεστές, ανακάλυψα τη μαγεία του και τις απεριόριστες δυνατότητες που σου προσφέρει. Έμαθα, εξέλιξα τεχνικές και βούτηξα σ’έναν νέο, ανεξάντλητο κόσμο. Με κέρδισε το θέατρο. Σίγουρα θέλω να επιστρέψω».

Τέλος, για το αν το εγχείρημα του ήταν τολμηρό ο ίδιος είπε: «Δεν μου φάνηκε τολμηρό το εγχείρημα. Ήταν μια πρόκληση που με έκανε να δουλέψω και να γνωρίσω νέα όρια για τον εαυτό μου».


newest oldest most voted
Notify of
ζντουπ!!!!
Guest
ζντουπ!!!!

Μισό για να καταλάβω. Κανονίστηκε ένας μεγάλος καυγάς. Το έπαθλο θα ήσουν εσύ. Στο καυγά μπήκαν το θέατρο, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο η μουσική,η λαική αγορά, διάφορες μπουζουκλερί… Χαμός μπουνιές κλωτσιές και τελικά κέρδισε το θέατρο… και πήρε εσένααααα????? Αυτό έγινε;;;; Δεν ειρωνεύομαι απλώς προσπαθώ να καταλάβω τις λέξεις “με κέρδισε”