Αντώνης Λουδάρος:

0
7
Αντώνης Λουδάρος κάνω τη γυναίκα και φοράω τακούνια

«Είμαι δυόμισι ώρες πάνω σε τακούνια! Κατάφερα μέσα από αυτήν την ιστορία να πιάσω την ψυχή αυτής της γυναίκας και να επικοινωνήσω, να προσφέρω χαρά, ελπίδα και συγκίνηση στον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αντώνης Λουδάρος. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Chicago», στην οποία πρωταγωνιστεί, για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια και την προσωπική του ζωή, ενώ έκανε και… ασκήσεις φωνητικής στον αέρα της εκπομπής!

«Οι ηθοποιοί είμαστε λίγο σαν καραβάνι. Είμαστε τώρα εδώ, δημιουργούμε μία οικογένεια, την αποχαιρετάμε, πάμε παρακάτω» είπε ο Αντώνης Λουδάρος σε σχέση με τη ζωή του ηθοποιού και τις σχέσεις που αναπτύσσονται με το καστ κάθε παράστασης. 

Μίλησε ακομα για το νέο του ρόλο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί και στις 17 Οκτώβρη θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, «Θα Σε Πάρω να Φύγουμε». «Κάνω μια γυναίκα, την κυρία Επιθεώρηση. Είμαι δυόμισι ώρες πάνω σε τακούνια! Κατάφερα μέσα από αυτήν την ιστορία να πιάσω την ψυχή αυτής της γυναίκας και να επικοινωνήσω, να προσφέρω χαρά, ελπίδα και συγκίνηση στον κόσμο». Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, το «Θα Σε Πάρω να Φύγουμε» θα επιστρέψει για περίπου ένα μήνα στο θέατρο Badminton, απ’ όπου και ξεκίνησε.