Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν τις Νέγκα- Σπανού να «έκλεισαν»για το Πρωινό μου,οι δικές μας πληροφορίες όμως λένε πως τίποτα δεν έχει κριθεί αφού συνεχίζονται και σήμερα τα δοκιμαστικά- και ίσως να γίνει το ίδιο και αύριο…Στο Μεγάλο Κανάλι θέλουν να πετ

0
1
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία Φύσσα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία από την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι του 34χρονου Παύλου Φύσσα, με την υπόθεση να έχει πάρει και μεγάλες πολιτικές διαστάσεις.

Συντετριμμένοι, είναι η οικογένεια, οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι αυτόπτες μάρτυρες της στυγνής δολοφονίας. Τραγική φιγούρα η κοπέλα του άτυχου άνδρα, η οποία ήταν μπροστά τη στιγμή που ο Π.Φύσσας έπεφτε νεκρός από χτύπημα με μαχαίρι στην καρδιά. «Τον κρατούσε η κοπέλα» λένε άνθρωποι που ήταν στο σημείο.

Είδαν επίσης την κοπέλα του νεαρού να φωνάζει στους αστυνομικούς «αυτός είναι, πιάστε τον» δείχνοντας τον δράστη ο οποίος προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστεί.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως οι φίλοι του θύματος προσπαθούσαν να σταματήσουν ταξί για να τον μεταφέρουν πιο γρήγορα σε νοσοκομείο αλλά κανείς δεν προσφέρθηκε.

Ο πατέρας του 34χρονου υποστήριξε ότι «έβλεπαν τη μπάλα ο γιος μου με άλλα δύο άτομα. Κάποιος από την παρέα είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος πήγε και τους ειδοποίησε. Οι αστυνομικοί ήταν εδώ, φύγανε και ξαφνικά τον κυνήγησαν. Ο γιος μου ήταν εδώ και τον κυνήγησαν εδώ». «Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φύσσας.