ΣΟΚ στην Πάτρα: Δεν της επιτρέπουν να βγει από το σπίτι επί 10 χρόνια

5
1
ΣΟΚ στην Πάτρα Δεν της επιτρέπουν να βγει από το σπίτι επί 10 χρόνια
Μια πραγματικά σοκαριστική ιστορία από την Πάτρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας

 

Μια 27χρονη από την Πάτρα καταγγέλλει ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της εδώ και 10 χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες της κοπέλας.

Όπως αναφέρει το contraseolous.gr, ποτέ κανένας τόσα χρόνια δεν εχει πει τίποτα, επειδή φοβούνται τον πατέρα της, ο οποίος λέγεται μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό τη χτυπούσε. Μάλιστα, οι φωνές και το κλάμα της κοπέλας ακούγονται κάθε βράδυ στα διπλανά σπίτια.

Η 27χρονη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς ο πατέρας της της στερεί το αυτονόητο, να βγει δηλαδή από το σπίτι! Όταν εκείνος λείπει, κλειδώνει την νεαρή μέσα στην οικία τους.

Η κοπέλα καταφέρνει κάποιες φορές να βγει από ένα παράθυρο, αλλά η απόσταση που διανύει είναι ελάχιστη αφού πάντα υπάρχει ο φόβος του πρόωρου ερχομού του πατέρα της. Κάποιοι γείτονες οι οποίοι έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει βοηθούν την 27χρονη, δίνοντας της λίγο φαγητό και κάποια ρούχα, αφού και από αυτά στερείται. Ήδη τα τελευταία χρόνια τη συντηρούν για τα προσωπικά της έξοδα οι φίλοι της κρυφά. Η γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια…

Το λόγο έχουν τώρα οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της πόλης, οι οποίες καλούνται να εξακριβώσουν το αν οι καταγγελίες ευσταθούν.

newest oldest most voted
Notify of
.
Guest
.

…. Κάτι να έχουμε να λέμε…..

Παααάλι στη πάτρα;;
Guest
Παααάλι στη πάτρα;;

Το πιστεψαμε…

ρε παιδια
Guest
ρε παιδια

τι λετε;τι θα πει την βηθουν και μαλακιες;καταγγελια αστυνομια και αμεση επεμβαση@@@

μεσα το τερας
Guest
μεσα το τερας

οι γειτονες γιατι δεν κατηγγειλαν το βοδι στις αρχες?

(---)
Guest
(---)

Τα τρία Π…Πας Πούστης Πατρινός.