ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το δικηγόρο του Jackson: «Τον Michael τον «έφαγαν» οι…»

0
1
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το δικηγόρο του Jackson Τον Michael τον έφαγαν οι

Πριν από πέντε μήνες, ο Marvin Putnam, ο δικηγόρος της εταιρείας AEG Live είχε προειδοποιήσει πως θα έβγαζε στο φως «το πιο σκοτεινό μυστικό» του Michael Jackson.

O δικηγόρος Marvin Putnam είπε: «Οι ενάγοντες θέλουν να σας κάνουν να θεωρήσετε μια εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών υπεύθυνη για την υπερβολική δόση που πήρε ο Michael Jackson στο υπνοδωμάτιό του, πίσω από κλειδωμένες πόρτες, στις 25 Ιουνίου 2009»

και τόνισε: «Υπερβολική δόση της ουσίας που του είχε δώσει ο επί μακρόν γιατρό του Dr. Murray».Και δεν δίστασε να πει στην αγόρευσή του: «Χρωστούσε τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο, το σπίτι της μητέρας του ήταν κοντά στην κατάσχεση». Και δήλωσε:

«Η θλιβερή αλήθεια είναι πως τον Michael Jackson τον σκότωσαν οι επιλογές του και θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς, με ή χωρίς την AEG Live».

Ο συνήγορος της οικογένειας Jackson Brian Panish είπε στο κλείσιμο της αγόρευσής του πως ο Μichael Jackson είχε μερίδιο ευθύνης για το θάνατό του αλλά υπάρχει θέμα συνευθύνης, γιατί «δεν είχε ποτέ πρόβλημα μέχρι που ο Dr. Conrad Murray άρχισε να συνεργάζεται και να διαπραγματεύεται με την AEG Live».

Ο δικηγόρος της οικογένειας θα έχει στη διάθεσή του άλλες δύο ώρες για να κλείσει την αγόρευσή του σήμερα.