Βρέθηκε θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος: Φάρμακα που έχουν θεαματικά αποτελέσματα!

1
0
Βρέθηκε θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος Φάρμακα που έχουν θεαματικά αποτελέσματα

Να κι ένα καλό νέο επιτέλους! Την ανακοίνωση ενός ιστορικού ιατρικού επιτεύγματος έκαναν οι γιατροί, οι οποίοι για πρώτη φορά, μιλάνε για θεραπεία του καρκίνου του δέρματος!

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ανακάλυψαν κάποια επαναστατικά και άκρως αποτελεσματικά φάρμακα, τα οποία έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε ασθενείς που έχουν μελάνωμα στα τελευταία στάδια!


Μάλιστα, λέγεται πως τα εν λόγω φάρμακα, θα μπορούσαν μελλοντικά να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τύπους καρκίνου, όπως για παράδειγμα, στον καρκίνο των πνευμόνων, αλλά και των νεφρών, μιας και οι επιστήμονες κάνουν λόγο για δοκιμές που έχουν γίνει και είναι άκρως ενθαρρυντικές!


Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τον Καρκίνο, ένας στους έξι ασθενείς που είναι βαριά άρρωστος από καρκίνο του δέρματος θα σωθεί από τα εν λόγω φάρμακα, λέγοντας πως η συγκεκριμένη ιατρική ανακάλυψη, θα σώσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων με προχωρημένο μελάνωμα.


Η αγωγή που θα χορηγείται στους ασθενείς με μελάνωμα, είναι βασισμένη στο συνδυασμό δυο διαφορετικών τύπων φαρμάκων, τα οποία διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το πρώτο φάρμακο ονομάζεται «ipi», από το «ipilimubab», το οποίο από μόνο του θεραπεύει το 17% των ασθενών.

Αυτό, σε συνδυασμό με το φάρμακο anti-PD1s το οποίο «σπάει» την άμυνα των καρκινικών κυττάρων, έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Ο ασθενής παίρνει την αγωγή μέσα σε μια ώρα. Επιστρέφει σπίτι του, την ίδια μέρα. Από φάρμακο «ipi», οι ασθενείς λαμβάνουν τέσσερις δόσεις σε μια περίοδο 12 εβδομάδων. Με λίγη τύχη, από μόνη της αυτή η αγωγή, «ξυπνά» το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι οι ασθενείς δεν χρειάζονται άλλη αγωγή. Το ανοσοποιητικό ενεργοποιείται, και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα.

newest oldest most voted
Notify of
χχχ
Guest
χχχ

Τρομακτικη φωτο τρομακτικο μηχανιμα μακρυα απο μας.. σαν την υγεια τπτ .