Να πάνε στην Βουλή ήθελαν ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς!

0
1
Να πάνε στην Βουλή ήθελαν ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς

Να πάνε στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας,  ήθελαν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος  Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της  Χρήστος Παππάς, παρότι κρατούμενοι !

Ο Γραμματέας της ΚΟ της Χρυσής Αυγής κ. Ζησιμόπουλος ζήτησε με επιστολή του στον Πρόέδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη να  κάνει κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να καταστεί δυνατή η προσέλευση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια για να συμμετέχουν στο θερινό τμήμα της Βουλής.

Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε εγγράφως ότι δεν έχει αρμοδιότητα και δεν προβλέπεται να προβεί σε κάποια σχετική ενέργεια. Τώρα οι βουλευτές της ΧΑ, που διατηρούν αυτήν την ιδιότητα παρά την σύλληψη τους, θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στον αρμόδιο εισαγγελέα .

Ταυτόχρονα η ΧΑ ζήτησε αίθουσα για να συγκληθεί η κοινοβουλευτική της ομάδα  την Πέμπτη.Τελικά βρέθηκε αίθουσα και θα συνεδριάσουν στην 223 ανάμεσα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Εκεί αναμένεται να τεθούν και τα σενάρια της επόμενης μέρας και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών, αναπληρώσεις ή ακόμη και ανεξαρτητοποιήσεις.