Λήμνος: 47χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες

0
0
Λήμνος 47χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες

Ο 47χρονος είχε μέσα στο σπίτι ένα μπιτόνι με βενζίνη που χρησιμοποιούσε για το μηχανάκι του κι αυτή ήταν η αιτία που μητέρα και η αδελφή του ένιωσαν αδιαθεσία από την οσμή και αναγκάστηκαν να φύγουν λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το σπίτι στο οποίο κατοικούσε ένας 47χρονος στο χωριό Παναγιά της Λήμνου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη και να εγκλωβιστεί. 

Ο 47χρονος είχε μέσα στο σπίτι ένα μπιτόνι με βενζίνη που χρησιμοποιούσε για το μηχανάκι του κι αυτή ήταν η αιτία που μητέρα και η αδελφή του ένιωσαν αδιαθεσία από την οσμή και αναγκάστηκαν να φύγουν λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. Παραμένει άγνωστο αν χύθηκε κατά λάθος βενζίνη ή ο 47χρονος περιέλουσε το σπίτι για να βάλει τέλος στη ζωή του!

Πάντως, οι περίοικοι κατέθεσαν ότι δεν αντέδρασε στις προσπάθειές τους να ανοίξουν την πόρτα για να τον σώσουν, πράγμα που δεν κατάφεραν ίσως γιατί την είχε κλειδώσει. Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί πριν από πολλά χρόνια για τη δολοφονία ενός συγχωριανού του, αλλά είχε εκτίσει την ποινή του και από τότε δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο χωριό.