Σμαράγδα Καρύδη:

0
1
Σμαράγδα Καρύδη πολιτισμένη Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ΠΡΩΗΝ μου

Πως είναι οι σχέσεις σου με τους πρώην αγαπημένους σου;

Πολύ καλές. Τους αγαπάω γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου. Αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Με ενδιαφέρει να είναι καλά με τις κοπέλες τους και να περνάνε καλά στη ζωή τους.

Οι γυναίκες σε βλέπουν σαν απειλή για τους άντρες τους;

Δεν νομίζω. Αν με έβλεπαν σαν απειλή δεν θα με έκαναν παρέα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τις φίλες μου.

Το ότι αρέσεις στους άντρες τους μπλοκάρει τους συντρόφους σου;

Μπλοκάρονται όποιοι δεν είναι σίγουροι για τα αισθήματά τους. Αλλά αυτοί ούτως ή άλλως χρειάζονται φρένο. Όσοι είναι αληθινοί και υπάρχει χημεία μεταξύ μας δεν μπλοκάρονται με τίποτα.

 

Οι σχέσεις σου πάντως, είναι μακροχρόνιες…

Οι σχέσεις μου είναι μακροχρόνιες και λίγες. Τέσσερις-πέντε όλες κι όλες.

Πολλοί θα λένε ότι «έχεις όποιον θέλεις». Ισχύει;

Ισχύει με την έννοια ότι θέλω πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν θέλω τους πάντες ούτε δοκιμάζω αν έχω πέραση σε όλους. Οι άντρες δεν είναι καταναλωτικά αγαθά. Στις σχέσεις δεν ισχύει η ιδιοκτησία. Βλέπεις αν σου ταιριάζει, αν του ταιριάζεις και αναλόγως πορεύεστε. Με αυτή την έννοια θέλω κάποιον που να με θέλει. Και όχι κάποιον που δεν με θέλει.

Ο χρόνος σού φέρεται πολύ καλά. Αν αργότερα χρειαστείς κάποια πλαστική επέμβαση θα την κάνεις;

 

Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά των πλαστικών. Εξαρτάται από τη στιγμή που επιλέγεις να τις κάνεις αλλά και από το αποτέλεσμα που θα έχεις. Συνήθως όμως τις τρέμω γιατί δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσουν οι φάτσες που βλέπω. Όσο για μένα, δεν ξέρω. Μπορεί και να έκανα. Αλλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα και στο νυστέρι και στο αποτέλεσμα. Πρέπει να με διαβεβαιώσει κανείς ότι θα πετύχει. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα μια ακινητοποιημένη μούρη. Δεν μου αρέσει ούτε με βοηθάει στη δουλειά.