Μαρία Μπακοδήμου:

1
4
Μαρία Μπακοδήμου Είμαι πολύ ερωτευμένη

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπακοδήμου

Για τη σχέση της, τα παιδιά της, τον πατέρα της που της λείπει, αλλά και την τηλεόραση μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι απαγορευτικός ο γάμος, αλλά δεν είναι πάντα το ζητούμενο».

Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και την έδειχναν στο πλευρό του αγαπημένου της; 

«Είμαι πολύ καλά και ερωτευμένη. Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου με τον σύντροφό μου στο γάμο της αδελφής του Νίκου Αλιάγα. Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα, αλλά δεν το χάρηκα. Δεν ήταν κάτι που ήθελα. Προτιμώ να κρατώ τη μου σε ήσυχους τόνους, αλλά από εκεί και πέρα δεν κρύβομαι, ούτε πήρα τηλέφωνο να πω, σας παρακαλώ μην το βάζετε. Δεν έχω κάτι να κρύψω, αλλά δε θέλω να βάζω ταμπέλες και λεζάντες».

Όσον αφορά στα παιδιά της, η παρουσιάστρια του Star εξομολογήθηκε: «Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου… Βρήκα ξανά την παιδικότητά μου. Έχω ακόμη καθαρή ματιά για τα πράγματα γύρω μου». Μάλιστα, δήλωσε ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Θα ήθελα να κάνω άλλο ένα παιδί. Αν ο σύντροφός μου το ζητούσε, μπορεί να το αποφάσιζα».

newest oldest most voted
Notify of
κοτοπαρτυ
Guest
κοτοπαρτυ

παρε την ντουντουκα βγες στους δρομους και φωναζε και συ οτι εισαι καψουρα μηπως και πιασεις κανενα νουμερακι