Μαρία Μπακοδήμου: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου»

0
0
Μαρία Μπακοδήμου Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου

Για τον νέο έρωτά στη ζωή της, τις φοβίες της και την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι πόνεσε πολύ με τον χαμό του πατέρα της, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν παρούσα όταν εκείνος «έφυγε».

maria1.jpg

«Η πιο σοκαριστική στιγμή της ζωής μου συνέβη κατά τη διάρκεια της ασθένειας του πατέρα μου. Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Πριν φύγει έπαθε οξύ πνευμονικό οίδημα. Ήμουν μαζί του στην κλινική, όπου νοσηλευόταν. Κατά τη διάρκεια του οιδήματος, έμεινα στο δωμάτιο δίπλα του παρακολουθώντας τον. Ο τρόπος που προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί και οι νοσηλευτές και η προσωπική του αγωνία να ζήσει ήταν η πιο σοκαριστική στιγμή που βίωσα. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ένιωθα ότι μ’ αυτό τον τρόπο του έδινα ώθηση να μείνει ζωντανός. Με πόνεσε πολύ και με πονά ακόμα ο θάνατος του μπαμπά μου. Πάντοτε θα αισθάνομαι πόνο», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι ακόμα της λείπει πολύ και τον σκέφτεται συνέχεια.

«Πρόσφατα είδα μια φωτογραφία του στο σπίτι μας που κρατούσε αγκαλιά τον γιο μου. Παρατηρώντας τον, είχα την αίσθηση ότι υπάρχει. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχει φύγει εδώ και δέκα χρόνια. Πληγώνεσαι από την αρχή. Καμιά φορά αν δω στο δρόμο έναν άνθρωπο που του μοιάζει, ταράζομαι, μπερδεύομαι, λέω “ο μπαμπάς μου”. Μου λείπει. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ζήσει καλά παιδικά χρόνια, έχει αγαπηθεί και έχει αγαπήσει τους γονείς του και δεν του λείπουν όταν φεύγουν», είπε.

maria2.jpg
Η Μαρία μίλησε επίσης και για τον νέο έρωτα της ζωής της.

«Είμαι πολύ καλά και ερωτευμένη», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κρύβει την προσωπική της ζωή.

«Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου με τον σύντροφό μου στο γάμο της αδελφής του Ν. Αλιάγα. Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα, αλλά δεν το χάρηκα. Δεν ήταν κάτι που ήθελα. Προτιμώ να κρατώ τη μου σε ήσυχους τόνους, αλλά από εκεί και πέρα δεν κρύβομαι, ούτε πήρα τηλέφωνο να πω, σας παρακαλώ μην το βάζετε. Δεν έχω κάτι να κρύψω, αλλά δε θέλω να βάζω ταμπέλες και λεζάντες», είπε.