Είδηση-τιμωρία: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάει στο… Μπρόντγουέϊ!

2
3
Είδησητιμωρία Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάει στο… Μπρόντγουέϊ

Σε πελάγη ευτυχίας πετάει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καθώς στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η προβολή της ταινίας του «Αν» στο Μπρόντγουέϊ, σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα, το ιστορικό Ziegfeld! 

Εκεί λοιπόν που έχουν φιλοξενηθεί τα τελευταία 40 χρόνια κάποιες από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές παγκοσμίως, θα προβληθεί και το «Αν», που γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει τεράστια επιτυχία!

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την πρόσκληση από την πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Έχω αγωνία αν όλα θα πάνε καλά με την προβολή του “Αν” και στην πρεμιέρα θα βρίσκομαι εκεί. Μετά την προβολή σκοπεύω να μιλήσω στους φοιτητές ενός πανεπιστημίου, για τον ελληνικό κινηματογράφο» δηλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μετά τη Νέα Υόρκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα πάει στο Λος Άντζελες καθώς τον ειδοποίησαν από την επιτροπή των ΕΜΜΥ ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο επιλογής της ταινίας για μια υποψηφιότητα για βραβείο.

«Αυτό δε σημαίνει ότι πήγε η ταινία στα ΕΜΜΥ –προσοχή να μην ρεζιλευτούμε- αλλά θα αποφασιστεί αν έχει τις προϋποθέσεις» διευκρινίζει ο Χριστόφορος.

Πηγή: Real Life

newest oldest most voted
Notify of
Ουστ ατάλαντε πίθηκε
Guest
Ουστ ατάλαντε πίθηκε

Πάρε και την Γκουίνεθ Πάλθροου μαζί σου η οποία έχει παίξει στον Απρόσμενο Έρωτα για να σου πει άλλη φόρα να μην αντιγράφεις…

κορακι
Guest
κορακι

Πάρε βρε και την Καινούριου μαζί σου να ”πάρει” λίγο ”αέρα” απο Μπρόντγουέι