Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

4
1
Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 11 το πρωί τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και στα αιτήματα, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μαζί και ΕΓΣΣΕ, η προστασία των ανέργων, η αποκατάσταση των περικοπών και επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης, καθώς και η κατάργηση όλων των χαρατσιών αλλά και η αποτροπή των κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δήμητρης Κουτσούμπας, ο οποίος συμμετέχει στο συλλαλητήριο δήλωσε:

«Η μοναδική ελπίδα και προοπτική είναι η γρήγορη ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος, η οργάνωση της λαϊκής πάλης, η προώθηση της Λαϊκής Συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους υπαλλήλους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες.

Η συστράτευση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ, με τις άλλες συσπειρώσεις, η συμπόρευση και η ενίσχυση του ΚΚΕ, με προοπτική τη λαϊκή εξουσία, σε κατεύθυνση πάλης ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Προϋπόθεση για να βρεθεί ο λαός πραγματικά στην εξουσία είναι η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ, η μονομερής διαγραφή του χρέους και βέβαια μια εξουσία η οποία θα μπορεί να σχεδιάσει κεντρικά την οικονομία, να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας σε όφελος της εργατικής τάξης, σε όφελος του λαού μας».

newest oldest most voted
Notify of
γατος
Guest
γατος

Οι συντροφοι;;;;; αντε καλε

αγαπητο κκε
Guest
αγαπητο κκε

δεν ξεχναμε ποιοι εδερναν αγανακτισμενους πριν δυο χρονια

......
Guest
......

Αντι να ενωθουν με το συριζα οταν επρεπε πουλαγαν μαγκια το ιδιο αντιπαθητικοι και φανατισμενοι με τους χρυσαυγιτες

Γελοίο αστικό ΚΚΕ
Guest
Γελοίο αστικό ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με τον Κουτσούμπα και το ξεπούλημα του 902 και της τυποεκδοτικής στο μεγάλο κεφάλαιο και σε offshore, αλλά και την απομάκρυνση της στήλης Μπογιόπουλου αποκαλύφθηκε ότι είναι κρυφά αστικό κόμμα που συγκροτήθηκε για να ελέγξει τους κομμουνιστές μετά τον εμφύλιο. Κρίμα γιατί χύθηκε πολύ αίμα και έχουν σπουδαία μυαλά. Εύχομαι να απομακρυνθούν από τη βουλή και να μπουν σοβαρά αριστερά κόμματα.