Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή

2
3
Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή

Σημαντικές εξελίξεις σηματοδοτούν οι περαιτέρω έρευνες της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να προκύψουν συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία θα «αγγίζουν» είτε τους προφυλακισμένους, είτε τους βουλευτές που αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, είτε άλλους βουλευτές και στελέχη της οργάνωσης!

Στην υπόθεση, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, υπάρχουν ακόμα πολλά μέτωπα, όπως:

– να εξεταστεί η δικογραφία για την δολοφονία Φύσσα από τους ανακριτές Γεωργουλέα – Παπακώστα

– να ασκηθεί ποινική δίωξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση στον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος στη συνέχεια θα κληθεί για κατάθεση

– να διερευνηθεί αν ο Μιχαλολιάκος και οι πέντε βουλευτές εμπλέκονται στην επίθεση κατά των αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα

– να μπει στο μικροσκόπιο ξεχωριστά καθεμιά από τις 32 υποθέσεις με επεισόδια και επιθέσεις της Χρυσής Αυγής, που όλες μαζί στάλθηκαν στη Δικαιοσύνη από τον Νίκο Δένδια.

Παράλληλα, όπου κρίνεται σκόπιμο, οι ανακριτές θα ζητούν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα στοιχεία ή να απαγγελθούν συμπληρωματικές κατηγορίες στα πρόσωπα που ήδη εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τυχόν κρησφύγετα με οπλισμό της οργάνωσης, ενώ το ΣΔΟΕ και η Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος «ξεσκονίζουν» τραπεζικούς λογαριασμούς και φορολογικές δηλώσεις.

newest oldest most voted
Notify of
πραγματικα ομως
Guest
πραγματικα ομως

ειναι ντροπη τυποι σαν τον παππα και τον μιχαλολιακο να καπηλευονται τον ελληνικο εθνικισμο

Ν.Δ.=ΚΟΔΗΣΣΟ=ΠΑΣΟΚ=ΚΚΕ=ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
Guest
Ν.Δ.=ΚΟΔΗΣΣΟ=ΠΑΣΟΚ=ΚΚΕ=ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Στην Λιάνα Κανέλλη, «το συνταγματικό τόξο» και οι εκπρόσωποί του δημοσιογράφοι, της επέτρεψαν και το θεώρησαν λογικό από παιδί της νέας δημοκρατίας, να γίνει παιδί του κοδησσο, μετά – υπηρέτρια – σύμβουλος της Μιμής του βρωμέρου πασοκ και να καταλήξει στο ΚΚΕ. Το ίδιο δικαίωμα να δώσουν και στον Παππά, Είναι απολύτως φυσιολογικό να ξεκίνησε από οποιαδήποτε ιδεολογία και τώρα να είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. Και γλωσσόφιλα να δείξετε φωτογραφία με όλους τους χρυσαυγίτες θα τους ψηφίσουμε ξανά γιατί μισούμε όλους του συνταγματικού τόξου και εσάς τους δημοσιογράφους που το εκπροσωπείτε. Εξ άλλου πριν από τον Παππά, μας κυβέρνησε ο Μητσοτάκης που… Read more »