Εβελίνα Παπούλια: «Εύχομαι να έχουμε πολλές διαφημίσεις… Και ναι, ας χαρακτηριστούμε σαπουνόπερα»

0
7
Εβελίνα Παπούλια Εύχομαι

Έλειψε η τηλεόραση από την Εβελίνα Παπούλια;

«Δεν μου λείπει το μέσο ως μέσο. Πολλές φορές έχω πει «όχι» στην τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν με κάλυπταν οι προτάσεις που δεχόμουν. Φέτος, θεωρώ πως η συγκυρία είναι ευτυχής. Περνάω καλά με όλη την ομάδα και τους εκτιμώ βαθύτατα» τόνισε στο TVGlam.

Το comeback της έγινε με μια καθημερινή σειρά. Είχε ενδοιασμούς στο να πει το «ναι»; «Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Στο παρελθόν μπορεί να φάνταζε παράξενο να παίζεις σε καθημερινή σειρά για τον απλούστατο λόγο ότι επικρατούσε άλλου τύπου αισθητική. Το «Μπρούσκο» είναι διαφορετικό στο κομμάτι αυτό. Δεν στερείται ποιότητας εξαιτίας της ταχύτητας που πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Έχει ωραία φωτογραφία, ωραία σκηνοθεσία και ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτό που παίζουν. Μέσα στα χρόνια αυτά το καθημερινό σίριαλ έχει εξελιχθεί. Και ίσως έχει πάρει τη θέση των εβδομαδιαίων δραματικών σειρών.»

 Φοβήθηκε το χαρακτηρισμό «σαπουνόπερα» που πολλοί αποδίδουν στα καθημερινά σίριαλ; «Σαπουνόπερα στην Αμερική ονομάζεται η σειρά που κατά τη διάρκειά της διαφημίζουν απορρυπαντικά, σαπούνια κ.ά. Θα δείξει αν τελικά είναι, από το πώς θα αντιμετωπιστεί από το κοινό, τι διαφημίσεις θα παίζονται. Προσωπικά εύχομαι να έχουμε πολλές διαφημίσεις… Και ναι, ας χαρακτηριστούμε σαπουνόπερα!»