ΘΡΙΛΕΡ στη Πάτρα: Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τρεις άνδρες και αστυνομικούς

0
2
ΘΡΙΛΕΡ στη Πάτρα Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε τρεις άνδρες και αστυνομικούς

Σκηνή από ταινία θρίλερ θύμισε το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι ΡΟΜΑ στην περιοχή για κλοπιμαία. Το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί κανείς να μπει.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βγήκε ο θείος της οικογένειας -το παρατσούκλι του οποίου είναι «μπέμπης»- με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε στην διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, εμφανή είναι τα χτυπήματα από τους πυροβολισμούς στο περιπολικό.
Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις.

Ο άνδρας κατόπιν ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί ΡΟΜΑ της οικογένειας και απειλούσαν ότι θα αρχίσουν να πυροβολούν. Κάποια στιγμή ο ένας ανήλικος νεαρός άρχισε να πυροβολεί και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών, κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ο ανήλικος ΡΟΜΑ τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά αστυνομικού.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο συγκεκριμένο σπίτι και διενεργούν έλεγχο.