«Ρούλα bye bye»… πάει σε κανάλι στο Ντουμπάι!

3
0
Είδησητιμωρία Ρούλα bye bye… πάει σε κανάλι στο Ντουμπάι

Μας αφήνει και πάει στα ξένα η Ρούλα Κορομηλά! Στην παρουσιάστρια έγινε πρόταση από τηλεοπτικό δίκτυο στο Ντουμπάι, με εμβέλεια σε όλη την αραβική χερσόνησο, για να αναλάβει όχι το ρόλο παρουσιάστριας αλλά ηγετικό.

«Οι ιδιοκτήτες κατέστησαν σαφές ότι η πρόταση αφορά σε ηγετικό ρόλο, καθώς σχετίζεται με την ένταξη της Ρούλας στη διεύθυνση προγράμματος και επομένως στη δημιουργία εκπομπών» είπαν άτομα του περιβάλλοντος της και προσθέτουν:

«Το αραβικών συμφερόντων κανάλι επιθυμεί να αξιοποιήσει την πείρα της στο τηλεοπτικό πεδίο, σκοπεύοντας να ξεφύγει από τον αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα του και να ανοιχτεί σε πιο ψυχαγωγικά μονοπάτια. Παρότι στο πρόγραμμα του εν λόγω καναλιού κυριαρχεί η αραβική γλώσσα, οι ιθύνοντες επιθυμούν σύντομα να γίνει και άνοιγμα στην αγγλική προκειμένου η εικόνα να μεταφερθεί μέσω δορυφόρου ή του Διαδικτύου σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν πολλούς αγγλόφωνους Άραβες πολίτες».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

newest oldest most voted
Notify of
ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
Guest
ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

η α π ο λ υ τ η κ α τ α ν τ ι α

ΑΠΟΨΗ
Guest
ΑΠΟΨΗ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελασαμε και σημερα

κορακι
Guest
κορακι

αστείο μου φαίνεται το όλο θέμα.Απ’ ότι διαβάζουμε, στην τελική, τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι αναληθή.Σε άλλη ανάρτηση με τον Καρβέλα, δεν έλεγε ότι της πρότειναν το ρόλο παρουσιάστριας στο »the voice»;ή εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος