Ρούλα Κοροημλά:

0
2
Ρούλα Κορομηλά Η Καραβάτου είναι πολύ καλή παρουσιάστρια

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν η πρώτη καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», με οικοδεσπότη πλέον τον Πέτρο Κωστόπουλο, και μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα της νέας σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή τους τελευταίους μήνες και να μιλήσει για τις προσπάθειές της να κάνει παιδί.

 

H Ρούλα Κορομηλά παραδέχθηκε πως ήθελε πολύ ένα παιδί στη ζωή της, μάλιστα εξήγησε πως έκανε αρκετές προσπάθειες να αποκτήσει ένα, ωστόσο τόνισε πως ήταν ίσως καλύτερα που τελικά δεν έγινε μητέρα.

 

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η διάσημη παρουσιάστρια είπε: «Από όλες τις νέες παρουσιάστριας – κρατηθείτε, δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιες δηλώσεις – η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκω πως είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι ο εαυτός της, δεν μιμείται κανέναν. Έχει υιοθετήσει ένα δικό της στιλ στην τηλεόραση, μια δική της προσωπικότητα. Αυτό το βρίσκω μοναδικό και θα πρέπει να υπάρχει η Ζέτα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν για κάποιους λόγους δεν υφίσταται τώρα, αλλά την ξεχωρίζω από όλες τις νέες. Το μουτράκι της Δούκισσας μού αρέσει πολύ, αλλά θα δούμε πώς θα λειτουργήσει μόνη της και από εκεί και πέρα θα κρίνουμε…».

 

Η Ρούλα Κορομηλά, μάλιστα, μίλησε για την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τηλεόραση: «Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι παρεξηγημένο. Τη δούλεψα πάρα πολύ την Καραβάτου στον Alpha. Είναι από τα πιο εργατικά πλάσματα που έχω γνωρίσει στην τηλεόραση. Είναι η πρώτη που μπαίνει στο πλατό και η τελευταία που φεύγει. Καταθέτει ιδέες, δουλεύει σκληρά, είναι ευγενής στον αέρα. Είναι καλή παρουσιάστρια», ενώ τόνισε: «Της την πέσανε πάλι πολύ άσχημα και δεν μου αρέσει αυτό. Της την έπεσαν τραγικά! Δεν ξέρω για ποιους λόγους… Εγώ πάντως έχω να λέω μόνο τα καλύτερα για την Κατερίνα».