Ανδρέας Γεωργίου: «Είμαστε δυο χρόνια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου»

2
1
Ανδρέας Γεωργίου Είμαστε δυο χρόνια μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου

«Με την Ελευθερία γνωριζόμαστε από όταν ήταν δεκαέξι χρόνων, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει τότε γιατί ήταν πολύ μικρή»

Για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και για τις επερχόμενες εξελίξεις στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1, Μπρούσκο, του οποίου είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου που βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Με την Ελευθερία γνωριζόμαστε από όταν ήταν δεκαέξι χρόνων, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει τότε γιατί ήταν πολύ μικρή. Ήταν μεν φίλη μου, πάντα όμως είχαμε μια διαφορετική σχέση. Είμαστε μαζί περίπου δύο χρόνια. Ο Αποστόλης Τότσικας με συμβουλεύει, είναι έμπειρος στις μακροχρόνιες σχέσεις» είπε, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, μετά τον σύντομο χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

Πώς είναι όμως να σκηνοθετεί και να παίζει ταυτόχρονα στο «Μπρούσκο»; «Στην πρεμιέρα έγινε κάτι πρωτόγνωρο: ήταν σαν να έβλεπα το ρόλο που έκανα, χωρίς να είμαι εγώ. Έχω καταφέρει νομίζω να το απομονώνω και να “σκηνοθετώ” τον εαυτό μου», δήλωσε.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε και για τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο»: «Τα έχει όλα η σεναριογράφος στο μυαλό της, η Βάνα Δημητρίου. Βρίσκει συνέχεια τρόπους να γίνονται ανατροπές και φοβερές εξελίξεις. Σε μερικά επεισόδια θα μας δείτε να μένουμε μαζί με την Μελίνα στο Λονδίνο. Μαθαίνει ο Σήφης πού μένουμε και έρχεται. Μέχρι εκεί μπορώ να σας πω όμως…».

newest oldest most voted
Notify of
ΜΜ
Guest
ΜΜ

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς ΦΛΩΡΕ

Τι της έχεις βρει???
Guest
Τι της έχεις βρει???

Τι της βρήκες βρε παιδί μου???