Τζιόβας για Παπουτσάκη: «Δεν ήθελα να προβληθώ μέσω ενός άλλου ατόμου»

1
7
Τζιόβας για Παπουτσάκη Δεν ήθελα να προβληθώ μέσω ενός άλλου ατόμου

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι νέος, ανερχόμενος και ταλαντούχος. Ένα διάστημα, όταν είχε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, το πρόσωπό του ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Πως είχε βιώσει όλη αυτή την κατάσταση; Πώς νιώθει σήμερα; Σε αυτά και σε άλλα πολλά απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

Έχει δυσανασχετήσει πολλές φορές όταν οι ερωτήσεις φτάνουν στην προσωπική του ζωή. Πολλοί συνάδελφοί του όμως τη χρησιμοποιούν για να παραμένουν στην επικαιρότητα. Διαφωνεί;

«Καθόλου, ίσα ίσα. Υπήρξαν στιγμές που με κατέβαλε και με στενοχώρησε όλο αυτό, αλλά πλέον το χρησιμοποιώ προς όφελός μου. Ακόμη κι από αυτή τη δημοσιοποίηση, κερδίζεις. Δεν ήμουν αρνητικός να με βγάλουν φωτογραφίες με τη σχέση μου, αλλά με ενοχλούσε όταν αυτό γινόταν για μία συγκεκριμένη», είπε με μεγάλη ειλικρίνεια.

 

Αναφέρεται στην Κατερίνα Παπουτσάκη;

«Δεν ήθελα να προβληθώ μέσω ενός άλλου ατόμου. Ήθελα με τους δικούς μου ρυθμούς και όχι μ’ αυτούς που μου επέβαλαν. Μόλις είχα βγει από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, είχα κάνει κάποιες δουλειές για τις οποίες αισθανόμουν υπερήφανος και ξαφνικά βρέθηκα στα εξώφυλλα των περιοδικών», υποστήριξε ο Ορέστης Τζιόβας.

Άραγε του κόστισε αυτό επαγγελματικά;

 

«Μπορεί να σου κοστίσει. Υπάρχει ένας ανόητος πόλεμος ανάμεσα στον κόσμο των εμπορικών και των ποιοτικών ηθοποιών. Μεγαλώνοντας όλους αυτούς που μπορούν να σε διαχωρίσουν από τους εαυτούς τους για το συγκεκριμένο λόγο, τους έχω γραμμένους. Δε θέλω να συνεργαστώ μαζί τους, δε με νοιάζει», τόνισε ο ηθοποιός στο OK.

newest oldest most voted
Notify of
ΕΝΑΣ
Guest
ΕΝΑΣ

ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.