Ναταλία Γερμανού:

1
7
Ναταλία Γερμανού Θα κρατούσα κρυφή μια σχέση μου μόνο αν αυτή δημιουργούσε σκάνδαλο

Νέος έρωτας, νέο κανάλι, νέα εκπομπή και ένα ολόφρεσκο βιβλίο στις προσθήκες των βιβλιοπωλείων με την υπογραφή της. Η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο restart. Αν και αδιαμφισβήτητα ένα από τα ταλέντα της είναι να ζει τη ζωή της με πάθος 18χρονης. Κι απ΄ότι φαίνεται, εκείνη την ανταμείβει. 

Της Πολυξένης Καραμίχα στην Real Life

O τίτλος του βιβλίου σου είναι «για χάρη σου»…
Για χάρη του πατέρα μου. Είναι κάτι που του το΄χα υποσχεθεί, είναι κάτι που μου το΄χε ζητήσει. Μου είχε πει: «Σέβομαι απόλυτα αυτό που κάνεις, αλλά παράλληλα να γράφεις. Γράψε κάτι για χάρη μου και θα δεις πόσο πολύ θα σου αρέσει». 

Το όνομα του ήρωα είναι το όνομα του συντρόφου σου, Μάνος…
Το όνομα του ήρωα είναι το ίδιο από το 1998, όταν άρχισε να γράφεται αυτό το βιβλίο. Ευτυχώς για μένα, δεν θα χρειαστεί να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί μέσα σ΄όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν το΄χουν διαβάσει αρκετοί φίλοι μου, οι οποίοι, όταν κληθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, μπορούν να το καταθέσουν (γέλια). 
Όταν τελείωσα το βιβλίο, αρκετοί ήταν εκείνοι που μου είπαν ν΄αλλάξω το όνομα του ήρωα, γιατί αρκετοί δημοσιογράφοι και αρκετά «κίτρινα» έντυπα θα λένε ότι το έβαλες τώρα για την παρούσα συναισθηματική σου κατάσταση. Δεν το έκανα γιατί δεν με αφορά τι θα πουν και τι θα γράψουν. Επίσης, πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάζεις το κράμα ενός κειμένου που έχει αρχίσει να γράφεται πριν από τόσα χρόνια, ειδικά για έναν τόσο αστείο λόγο. 

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης…
Όχι αλλαγή, back to home, από τον ΑΝΤ1 ξεκίνησα!

Νιώθεις έτσι;
Ναι! Παρόλο που έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Αλλά ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν απ΄τη στιγμή που μπήκα στην οικογένεια του ΑΝΤ1 ήταν τόσο ζεστός που ένιωσα σαν να γύριζα στο σπίτι. 

Έχεις πει ότι η εκπομπή σου θα ‘χει κάποια στοιχεία από την εκπομπή του πατέρα σου «Αλάτι και πιπέρι». Φοβάσαι τη σύγκριση;
Προς Θεού, δεν πρόκειται να αντιγράψω την εκπομπή του πατέρα μου. Εκείνος συνήθιζε να κάνει κάποια τρικ στις συνεντεύξεις, τα οποία θα δανειστώ. Θα έχει στοιχεία και από τα ξένα late night, αλλά και κομμάτια που είναι δικά μας και δεν θα τα ΄χετε ξαναδεί πουθενά. 

Ασχολείσαι μ΄ αυτά που γράφονται και λέγονται για σένα;
Πάντα. Ακούω τα πάντα, τα λαμβάνω όλα υπόψη μου, αλλά στο τέλος θα ζήσω όπως θέλω και θα κάνω αυτό που θέλω!

Η σχέση σου με τον Μάνο Ιωάννου ήθελες να δημοσιοποιηθεί ή απλά συνέβη;
Πιστεύω ότι και με άνθρωπο του χώρου να έχεις σχέση, μπορείς να την κρύψεις αν θέλεις, απλά αυτό συνεπάγεται το να χαλάσεις την επαφή σου με κάποιους ανθρώπους, να κλειστείς σπίτι σου, να καταπιέσεις τα ωράρια σου, να τσακωθείς και με τον άνθρωπό σου… Δημιουργείς εκούσια την προσωπική σου φυλακή, επειδή αυτός είναι παντρεμένος, επειδή εσύ είσαι κάπως ή επειδή αυτή η σχέση θα δημιουργήσει σκάνδαλο… Μόνο σ΄αυτή την περίπτωση θα κρατούσα μια σχέση μου κρυφή. Εγώ σκανδαλοθηρικές σχέσεις δεν κάνω. Στην προκειμένη περίπτωση, η σχέση μου μαθεύτηκε ενάμιση μήνα μετά… Και πάλι καλά (γέλια). Από την αρχή είχαμε αποφασίσει και οι δύο ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Να το ζήσουμε φυσιολογικά και όπου μας πάει. 

Ο Μάνος σε πρόσφατη συνέντευξή του, είπε ότι είσαι αυτό που έψαχνε. Κολακεύεσαι όταν μιλάει, έτσι για σένα, τόσο ανοιχτά;
Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι δεν κολακεύομαι με τόσο όμορφα λόγια, όπως  και κάθε γυναίκα. Πιστεύω ότι μερικές χημείες ή κολλάνε απ΄την αρχή ή δεν κολλάνε ποτέ. Είναι κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζονται, κουμπώνει η σχέση και προχωράνε. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορείς να προβλέψεις το μέλλον και να πεις ότι αυτό είναι για πάντα. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι μια φάση πολύ καλή. Είναι ένας άνθρωπος που αλλιώς τον περίμενα και αλλιώς μου βγήκε. 

Μου δίνεις την αίσθηση ότι είσαι λίγο επιφυλακτική σε αυτή τη σχέση…
Μην ξεχνάς ότι είμαι αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του και αρκετά ρεαλίστρια και εκείνος έχει έναν ενθουσιασμό που με παρασύρει και μένα. 

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον Μάνο;
Η ειλικρίνεια του! Αυτό με κέρδισε στον Μάνο. Δεν προσπάθησε να μου παραστήσει ούτε μια στιγμή το καλό παιδί, το πιστό, το ρομαντικό. «Εγώ αυτό είμαι», μου είπε!

newest oldest most voted
Notify of
κορακι
Guest
κορακι

Γι’ αυτό καλή μου, τόσο ντόρος με σένα;ήδη το βιβλίο βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία και σε λίγες μέρες ξεκινά και η πώλησή του, μέσω διαδικτύου.Αρχίζει και η εκπομπή σου, γι’ αυτό ”σκίζεσαι” να μας πείσεις ότι είσαι φουλ ερωτευμένη;