Είναι η μικρή Μαρία η Lisa από το Κάνσας Σίτι;

1
4
Είναι η μικρή Μαρία η Lisa από το Κάνσας Σίτι

Η μικρή Lisa Irwin απήχθη από τα χέρια των γονιών της στο Κάνσας Σίτι τον Οκτώβριο του 2011 ενώ ήταν 11 μηνών. Οι γονείς της δεν έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα ανεύρεσης της κορούλας τους. Μόλις δημποσιοποιήθηκε η είδηση για τη Μαρία στον καταυλισμό των Φαρσάλων, το ζευγάρι επικοινώνησε με τις ελληνικές Αρχές ζητώντας να ερευνηθεί το ενδεχόμενο η μικρή Μαρία να είναι η Lisa.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, μάλιστα, το ενδεχόμενο αυτό είναι αρκετά σοβαρό και κατατάσσεται στις οκτώ πιο σοβαρές αναφορές που ερευνά η ελληνική Αστυνομία. Ο δικηγόρος των Jeremy Irwin και Deborah Bradley, John Picerno επιβεβαίωσε στην Daily Telegraph ότι οι πελάτες του βρίσκονται μεταξύ των τεσσάρων Αμερικανών που ισχυρίζονται ότι η Μαρία ίσως είναι το εξαφανισμένο παιδί τους, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η μικρή Lisa χάθηκε από το κρεβάτι της ενώ κοιμόταν σε μία διάρρηξη στο σπίτι των Irwin και τον Ικτώβριο του 2011 η υπόθεσή της συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Τον ερχόμενο Νοέμβριο θα γίνει τριών χρονών και η φωτογραφία της Μαρίας που κάνει τον γύρο του κόσμου θύμισε στους γονείς το κοριτσάκι τους, ενώ ο καλλιτέχνης που έχει φτιάξει το πορτρέτο της Lisa για το πώς θα μπορεί να μοια΄ζει σήμερα προσομοιάζει ιδιαίτερα στης Μαρίας.

 

newest oldest most voted
Notify of
κορακι
Guest
κορακι

αφού δεν συμπίπτουν οι ηλικίες, τι λένε;