Ξόδεψε 100.000 δολάρια για να μοιάσει στον Justin Bieber

2
1
Ξόδεψε 100000 δολάρια για να μοιάσει στον Justin Bieber

Ένας 33χρονος άντρας από τις ΗΠΑ έχει ξοδέψει 5 χρόνια και 100.000 δολάρια προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό του, τον Justin Bieber.

Πρόκειται για τον Toby Sheldon, έναν τραγουδοποιό από το Λος Άντζελες που έχει βάλει στόχο να μεταμορφωθεί στον αγαπημένο του ποπ τραγουδιστή. Για να το πετύχει αυτό έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις στο πρόσωπο, ανάπλαση του πηγουνιού, καθώς και βλεφαροπλαστική.

Όλα ξεκίνησαν από θεραπείες για να αντιμετωπίσει την αραίωση των μαλλιών, αλλά το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποίησε, παρά τα 8.000 δολάρια που ξόδεψε. Έτσι, πήγε μια φωτογραφία του Bieber στον ειδικό ώστε να του δείξει πώς ακριβώς ήθελε τα μαλλιά του.

«Χρειάστηκαν τρεις μεταμοσχεύσεις και συνολικά 21.000 δολάρια για να μειώσουμε με ακρίβεια τη γραμμή των μαλλιών μου, κοντά στους κροτάφους και να μεγαλώσουμε τη φράτζα μου», περιγράφει ο ίδιος στη Daily Mail.

Όταν ολοκλήρωσε τις επεμβάσεις με τα μαλλιά, αποφάσισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έτσι ξεκίνησε τις επεμβάσεις για να μοιάσει με το είδωλό του.

Παρά τις πολλαπλές επεμβάσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και πλαστικές στα χείλη και μια προσπάθεια να αποκτήσει το ίδιο χαμόγελο με τον Bieber, ο Sheldon δηλώνει ότι δεν έχει επιτύχει ακόμη την εμφάνιση που αποζητά. Έτσι, ήδη σχεδιάζει τις επόμενες επεμβάσεις στις οποίες σκοπεύει να υποβληθεί…

Στην αριστερή φωτογραφία ο Sheldon πριν από δέκα χρόνια, και στη δεξιά όπως είναι σήμερα…

newest oldest most voted
Notify of
κοθορνος
Guest
κοθορνος

και δεν το κατάφερε καμία σχέση.Και οι δύο για ουστ είναι

κελλυ
Guest
κελλυ

μιλαμε για πολυ ασχημια ο τυπος