Κατήγγειλαν γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση

1
5
Κατήγγειλαν γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση

Σάλο και εντάσεις έχουν προκαλέσει στον ιατρικό κόσμο  της Πάτρας οι καταγγελίες σε βάρος  γιατρού του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου που έκαναν δύο εργαζόμενες  του νοσηλευτικού ιδρύματος για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της ιδιωτικής σεξουαλικής ζωής!

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για δυο διαφορετικές καταγγελίες οι οποίες ωστόσο πρόκειται  να εξεταστούν ταυτόχρονα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ιατρικού συλλόγου, καθώς αφορούν το ίδιο πρόσωπο. Μάλιστα, και οι δυο καταγγέλλουσες έχουν εξασφαλίσει μαρτυρίες συναδέλφων τους που ενισχύουν τις καταγγελίες,

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώτη γυναίκα  κατηγορεί τον γιατρό για ανάρμοστη  σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος  της η οποία φέρεται να έχει γίνει παρουσία τρίτων, ενώ η δεύτερη του καταλογίζει ρατσιστική επίθεση σε δημόσιο χώρο με αφορμή τις φερόμενες σεξουαλικές της προτιμήσεις προς το ίδιο φύλο.

newest oldest most voted
Notify of
ΕΝΑΣ
Guest
ΕΝΑΣ

ΣςΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΧΛΗΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ.