Ζέτα Μακρυπούλια: Για το συναίσθημα… και άμα σου φύγει το συναίσθημα… και όταν σου έρθει ξανά…

1
1
Ζέτα Μακρυπούλια Για το συναίσθημα και άμα σου φύγει το συναίσθημα και όταν σου έρθει ξανά

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η πρώτη καλεσμένη στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το βράδυ της Τρίτης, και μίλησε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την απουσία της από τον τέταρτο κύκλο του Dancing With The Stars.

 

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Είναι πάρα πολύ ωραία! […] Νομίζω ότι είναι μοιρασμένη πια η σχέση μας με τον Μιχάλη. Νομίζω ότι εγώ έχω ηρεμήσει πλέον σε σχέση με τις εκπλήξεις και τα παραμύθια που σκεφτόμουν όταν ήμουν μικρή. Το έχουμε λίγο μοιράσει», ενώ συμπλήρωσε: «Η ουσία μιας σχέσης βρίσκεται στην επικοινωνία και στο να περνάει καλά το ζευγάρι».

 

 

Στη συνέχεια, βέβαια, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στις φημολογούμενες υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της από τα τηλεοπτικά projects στα οποία συμμετέχει: «Θέλω να ξεκαθαρίσω και ένα θέμα ακόμα, επειδή το αυτάκι μου πήρε κάποια πράγματα που λέγονται για τα οικονομικά κλπ. Η αλήθεια είναι ότι λειτουργώ σαν άνθρωπος με βάση το συναίσθημα και όχι το χρήμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου στην επαγγελματική μου πορεία και το έχω αποδείξει, ειδικότερα αφού μπήκαμε στην οικονομική κρίση. Παύω να λειτουργώ με βάση το συναίσθημα και λειτουργώ με βάση το χρήμα μόνο όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαθεί το συναίσθημα από την απέναντι πλευρά. Εκεί λίγο επανέρχομαι και λέω ότι στην δουλειά δεν πρέπει να έχει τόσο σημαντική θέση το συναίσθημα».

 

Τέλος, η ίδια μίλησε για τη φετινή της απουσία από τον νέο κύκλο του Dancing With The Stars ωστόσο δεν αναφέρθηκε στην αντικατάστασή της από τη Δούκισσα Νομικού: «Όπως καταλαβαίνεις (από αυτά που σου είπα πριν) ο λόγος που δεν είμαι στο Dancing δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το θέατρο. Ήταν μια μεγάλη αγάπη και έπρεπε να διαλέξω. Το Dancing το αγάπησα πάρα πολύ σαν εκπομπή, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα. Φέτος, όμως, επειδή υπήρξε μια ανασφάλεια σχετικά με τον χρόνο και το αν θα προλάβουμε, δεν ήθελα να δημιουργήσω στο κανάλι αυτή την ανασφάλεια και δεν ήθελα να την έχω κι εγώ. Αυτό που πάω να κάνω φέτος στο “Παλλάς” είναι έρωτας και όταν είμαι ερωτευμένη θέλω να είμαι εκεί», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν μου ήταν εύκολο. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο γιατί ήταν μια εκπομπή που την ξεκίνησα από την αρχή και τη χτίσαμε όλοι μαζί, λιθαράκι λιθαράκι. Ήταν μια εκπομπή που αγαπήθηκε πάρα πολύ -ακόμα και τον κόσμο που έπρεπε να χαιρετήσω δεν ήταν εύκολο […] Έκλεισε ένας κύκλος».

 

newest oldest most voted
Notify of
αληθεια
Guest
αληθεια

πολυ συναισθημα