Μάνος Ιωάννου: Xώρισε την Ναταλία Γερμανού on air

3
3
Μάνος Ιωάννου Xώρισε την Ναταλία Γερμανού on air

Καλεσμένοι της πρεμιέρας «Η Γερμανού ξανάρχεται» ήταν οι ηθοποιοί της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Πέρα από την συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού τους υπέβαλλε σε διάφορες δοκιμασίες. Στον σύντροφό της Μάνο Ιωάννου τον έβαλε να χωρίσει μια υποτιθεμένη κοπέλα του που την υποδύθηκε μια νεαρή από το κοινό. Ο λόγος της δοκιμασίας ήταν ότι ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να χωρίσει εκείνος μια γυναίκα. «Θα σε μάθουμε να χωρίζεις», του είπε η Ναταλία Γερμανού. Ο Μάνος Ιωάννου δεν τα κατάφερε με την κοπέλα από το κοινό και σηκώθηκε πήγα κάθισε δίπλα στην παρουσιάστρια και της είπε: «Κοίτα καρδιά μου θα ήθελα να μείνω για λίγο καιρό μόνος μου». «Μάνο με χωρίζεις;», τον ρώτησε εκείνη.

newest oldest most voted
Notify of
χαλια
Guest
χαλια

η γερμανου ειναι πιο ανωριμη απο τον ιωαννου. κακομαθημενη μπεμπεκα

bad
Guest
bad

ιχνος αυθορμητισμου. στημένη πλάκα απο την αρχή ως το τέλος. Ο Ιωαννου κοιτούσε σαστισμένος με τις μπουρδες που εβλεπε γύρω του. Προσεξτε το βλέμμα του την στιγμή που ο τσιμιτσέλης «ξεγεναει» τον ευριπιώτη. Εχει φρικάρει, εχει φάτσα – ροφός, τύπου «oυατ δε φακ».

tsif
Guest
tsif

Στημενο μεχρι αηδιας και κακοπροβαρισμενο. Σκετη παρουσιαστρια η Γερμανου διχως προσωπικοτητα (ενώ στο ραδιοφωνο ειναι λιγο πιο χυμα). Δομή εκπομπης ανυπαρκτη, θεματολογια για κοινό ηλίθιο εντελώς. Χιουμορ τουαλέτας, αργο και αφελές. Στουντιο ντεμοντε, κοινό χωρίς παλμό και ενέργεια (και που να τον βρει τον παλμο δηλαδη, γιατι να γελασει). Αμηχανοι καλεσμενοι παρα τις καλές τους προθέσεις. Ο ευθυμιάδης φρικαρισμένος, ξυνισμένος (αυτός πρέπει να εχει περάσει καυαθλιψαρα). Μια ακομα αρπαχτη, περιμέναμε σε καιρους κρίσης οτι τα κανάλια θα σοβαρευτούν. Πως την βγαλανε αυτή την κοτσάνα στον αέρα;