Πάει μακριά η βαλίτσα με τις Βουλγάρες στη Λαμία: Σχεδόν τα μισά παιδιά δίνονταν για υιοθεσία!

1
2
Πάει μακριά η βαλίτσα με τις Βουλγάρες στη Λαμία Σχεδόν τα μισά παιδιά δίνονταν για υιοθεσία
Φύλλο και φτερό κάνει η αστυνομία τα αρχεία του νοσοκομείου Λαμίας και του ληξιαρχείου του Δήμου Λαμιέων για να βρει τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία της μικρής Μαρίας, που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και που αποδεδειγμένα πλέον έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο Λαμίας στις 31 Ιανουαρίου του 2009 από την 35χρονη Σάσα Ρούσεβα.
 
Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το LamiaReport στο νοσοκομείο Λαμίας και στο ληξιαρχείο του Δήμου Λαμιέων, προκύπτουν στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι το θέμα έχει μεγάλη «ουρά», αφού τόσο ο αριθμός των γυναικών από την Βουλγαρία που γεννούσαν στη Λαμία, όσο και τα παιδιά που δόθηκαν για υιοθεσία είναι υπερβολικά μεγάλος.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από την έρευνα, εκ των αλλοδαπών μητέρων που γεννούσαν στο νοσοκομείο Λαμίας μόνο οι Βουλγάρες έδιναν τα παιδιά τους για υιοθεσία.
 
Δείτε αναλυτικά τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία της έρευνας:
343425.jpg
Τα παραπάνω νούμερα και μόνο επιβάλλουν έρευνα σε βάθος σε όλα τα επίπεδα για να χυθεί άπλετο φως, αφού όλα δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο κύκλωμα ή κυκλώματα εμπορίας βρεφών.
 
Μάλιστα, την ακρίβεια των στοιχείων την επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης.
newest oldest most voted
Notify of
μπ
Guest
μπ

αν βρεθουν σε μια πολη δυο παιδια απτην ιδια μανα που βεβαια αυτο δεν θα το ξερουν και ερωτευτουν εκει τι γινεται?ετσι οπου να ναι τα δινουν?